PeterAndrews
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Ξέρουμε οτι είναι μούφα
Να πως μπορείτε να βρείτε πουτανίτσες αματιούρια.
Ο τύπος είναι μάγκας.... 633 επισκέψεις...
Ρε παιδια δεν καταλαβα. Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει;
μουστοκουλουρο... με μουστο νεας εσοδειας.........
υπαρχει βιβλιογραφια στα 50νταρικα. εκ βουλγαριας , φιλοτιμη , απιθανες ρογες.
Αυτο που εχω να πω εγω για την συγκεκριμενη κοπελα ειναι οτι δεν εχει επαγγελματικη συμπεριφορα και ο λογος που το λεω ειναι διοτι απο χτες μεχρι και σημερα την εχω παρει τοσες φορες τηλεφωνο για να κανονισουμε συναντηση και δεν το σηκωσε καθολου,οσο απασχολημενη και να ηταν καποια στιγμη θα ειχε χρονο δεν μπορει.Οποτε απο 'μενα εχει -1 για αυτη την συμπεριφορα της.
Είμαι παλιός επισκέπτης, και δεν συμμετείχα ενεργά για προσωπικούς λόγους!
Όμως επειδή κάποιοι συναθλητές γράφουν πραγματικές αντικειμενικές κριτικές, ενώ κάποιοι άλλοι παίζουν και κοροϊδεύουν τους υπόλοιπους, αππφάσισα να ανοίξω ενεργό λογαριασμό γιατί δεν ανέχομαι τις βλακείες κάποιων παραμυθάδων που παίρνουν στον λαιμό τους κόσμο και κοσμάκι εντελώς ασυνήδητα >
Οι εν λόγω 2 φωτοφραφίες ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ την ίδια γυναίκα!!!
Η πρώτη αφορά μία Βίκυ η οποία έχει σταματήσει να βάζει αγγελίες από πέρυσι, ενώ η δεύτερη είναι η Έλενα που και αυτή σταμάτησε στις αρχές του καλοκαιριού καθώς ασχολείται πλήρως με άλλο επάγγελμα!
Όλα τα άλλα είναι πράσινα άλογα και μεταξωτές κορδέλες
Είμαι παλιός επισκέπτης, και δεν συμμετείχα ενεργά για προσωπικούς λόγους!
Όμως επειδή κάποιοι συναθλητές γράφουν πραγματικές αντικειμενικές κριτικές, ενώ κάποιοι άλλοι παίζουν και κοροϊδεύουν τους υπόλοιπους, αππφάσισα να ανοίξω ενεργό λογαριασμό γιατί δεν ανέχομαι τις βλακείες κάποιων παραμυθάδων που παίρνουν στον λαιμό τους κόσμο και κοσμάκι εντελώς ασυνήδητα >
Οι εν λόγω 2 φωτοφραφίες ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ την ίδια γυναίκα!!!
Η πρώτη αφορά μία Βίκυ η οποία έχει σταματήσει να βάζει αγγελίες από πέρυσι, ενώ η δεύτερη είναι η Έλενα που και αυτή σταμάτησε στις αρχές του καλοκαιριού καθώς ασχολείται πλήρως με άλλο επάγγελμα!
Όλα τα άλλα είναι πράσινα άλογα και μεταξωτές κορδέλες
ΥΓ: προσπάθησα να βάλω και τις 2 φωτος που αφορούσαν τα σχόλια του παραπάνω συναδέλφου...αλλά δεν τα κατάφερα λόγω απειρίας...αν μπορεί κάποιος αντμιν να τις προσθέσει, θα βοηθούσε περισσότερο...
Η κοπέλα της αγγελίας αυτής με το τηλ που φαίνεται έχει σταματήσει;
Λες οτι η κοπέλα που είναι στην αγγελία αυτή με το συγκεκριμένο τηλ δεν ασχολείται;
ΣΩΣΤΑ!!!
Και αυτοί που την έχουν συναντήσει και έχουν γράψει και κριτική λένε ψεμματα και εσυ αλήθεια;
Βιάζεσαι για παλιός εδώ μέσα...
Αν κοιτάξεις και τις 3 κριτικές που γράφτηκαν αφορούν τις ίδιες ημερομηνίες, ακόμα και η προχθεσυνή!!!
Αυτή η βιασύνη και επιπολαιότητα έφαγε την Ελλάδα γ@μ@ το φελέκι μου
Και αυτοί που την έχουν συναντήσει και έχουν γράψει και κριτική λένε ψεμματα και εσυ αλήθεια;
Δε ξέρω τι λέει ο τύπος, μίλησα μαζί της την Παρασκευή, μου είπε ότι δε μπορούσε όχι ότι έχει σταματήσει. Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο post δεν έχω καταφέρει να την συναντήσω 3 εβδομάδες που προσπαθώ, γιατί δε ταίριαζαν οι μέρες και ώρες, από ότι κατάλαβα δουλεύει οπότε μάλλον δε κάνει πολλά ραντεβού.
Ας αφήσουμε τις επετηρίδες και την Ελλάδα.Εμφανίζεσαι και δηλώνεις οτι η κοπέλα της αγγελίας δεν είναι ενεργή,έχει σταματήσει απο το καλοκαίρι, είσαι σίγουρος;
Όσο σίγουρος μπορεί να είσαι εσύ για την κοπέλα σου που την έπιασες με άλλον επί χρήμασι και σου είπε ότι δεν ασχολείται πλέον γιατί έχει άλλη προταιρεότητα και εργασία!
Δηλαδή έχεις κάποια σχέση με την κοπέλα και σου είπε πως έχει σταματήσει απο το καλοκαίρι;
Θεωρώ ότι όλα τα ανωτέρω δίνουν μία λογική εικόνα στα συμφραζόμενα με το θέμα και απαντούν στο ότι οι 2 φωτογραφίες είναι 2 διαφορετικές γυναίκες και στο ότι η 2η δεν εμφανίζεται επαγγελματικά επι της ουσίας.
Αναφορικά με το τελευταίο ερώτημά σου που είναι προσωπικό δεν νομίζω ότι κανένας εδώ μέσα λέει την αλήθεια αναφορικά με το εγώ του, άρα η όποια απάντηση είναι άκυρη ;)
Απο την πόλη έρχομαι κλπ.Τα προσωπικά σου δεν ενδιαφέρουν.Εμφανίζεσαι ξαφνικά,δικαίωμά σου,και λες οτι κάποια δεν είναι πλεόν ενεργή, αρα όσοι κάνουν αναφορές σ'αυτή η είναι ψεύτες η αυτό αφορά παρελθόντα χρόνο.
Θα σου έλεγα να μην πιστεύεις άκριτα οτι ακούς η σου λένε γιατί θα απογοητευτείς, και για το συγκεκριμένο θέμα που εσυ άρχισες,σου φτάνει αυτό;