pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.913
- Πόντοι
- 9.095
εμφανιση...?ακριβώς,με λίγο μπλα μπλα στην αρχή να γνωριστούμε και καλά..
εμφανιση...?ακριβώς,με λίγο μπλα μπλα στην αρχή να γνωριστούμε και καλά..
ακριβώς,με λίγο μπλα μπλα να γνωριστούμε και καλά..
θα σου πω μετά τις 12.00 ;)
Τοσοι νταβατζηδες εδω μεσα στειλτε ρε μαλακες ενα μουνι στο Κρεολη που εμεινα με την πετσετα και το πουλι στο χερι
Ειναι η γνωστή εβελίνα...με τα 2 smart και το σκυλακι και τις εχουμε κανει ολες και ολους να εχουν πιο πολλα απο εμας εν τελει....................
δεν την ήξερα αγαπητέ ..συγνώμη κιόλας αλλά για 80 να φύγουν οι πρωινές αφού όλες οι κότες ξεκινάνε 4 όπως μου είπαν ήταν μια χαρά...όσο για το σχόλιο σου για τους ομοιους το αφήνω να πέσει γιατί στην τελική εγώ δίνω και κανα μουνι στον κόσμο μη χαλάει σε μούφες τα λεφτά του...
αντε αφού τις ξέρεις ντε γράψε καμιά κριτική να μας φωτίσεις
δηλαδη εσυ ο εμπειρος παιρνεις και ψωνιζεις χωρις να γκουγκλαρεις πρωτα τηλεφωονο...γιατι αμεσως ετσι θα καταλαβαινες ποια ειναι..........ολες οι παλιες της φωτογραφιες με τις αγγελιες υπαρχουν εδω οπως και οι κριτικες...............
Ειναι η γνωστή εβελίνα...με τα 2 smart και το σκυλακι και τις εχουμε κανει ολες και ολους να εχουν πιο πολλα απο εμας εν τελει....................
αυτή λες ή καμία σχέση;
δεν είναι αυτή τύπε..λάθος κάνεις...τουλάχιστον εγώ δεν συνάντησα αυτό το μπάζο
Ας καταχωρηθεί και εδώ καθώς ΔΕΝ δηλώνει call girl αλλά είναι ανεξάρτητη.
Πριν από 15λεπτάκια αναχώρησε από το σπίτι μου,κοντή με βυζάρες(απίστευτες ρουκέτες) και κωλάρα,μουνάκι που μου τα πιτσίλισε όλα στο σεντόνι,next door αματούρι που θα σταματήσει από Σεπτέμβρη.
Μπούκι με πολύ σάλιο,στο γλυφομούνι με είχε στο κεφαλοκλείδωμα.
2 μανίκια για μία ώρα και κάτι,gfe φάση αλλά ξεκλειδώνει με λίγο κουβεντούλα,δεν κοιτάει ρολόι και το κόστος 60 ευρώ.
Στην αγγελια λεει 40Ε.. Ποια ισχιει τελικα?
Μπορεις να μου πεις περισσοτερεσ πληροφοριες για εμφανιση? Ειναι λεπτη? Προσωπο λεει τιποτα?
Κανει ακα?
Thankss
λεει για μασαζ σε ξενοδοχείο
έχει και μπριζόλα?, καλάμάκι, κτλ?
Ολα στα καρβουνα !!!
Καλημερα και Χρονια Πολλα !!!