Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
πιο fake πεθαίνεις
γνωστή πορνοστάρ είναι η μανδάμ
πιο fake πεθαίνεις
πιο fake πεθαίνεις
γνωστή πορνοστάρ είναι η μανδάμ
πολύ δύσκολα, όσο πιο amateur, τόσο πιο δύσκολαΡε παιδιά τύπισσες του στιλ Μάγια Ανιτα κλπ κάνουν συναντήσεις μετά της 1:00 - 2:00 τη νύχτα ? ή τσάμπα προσπαθώ να τις βρω ??. Το λέω γιατί λόγο δουλειάς ποιο νωρίς δυσκολεύομαι ..
Thanks man...πολύ δύσκολα, όσο πιο amateur, τόσο πιο δύσκολα
θα πρέπει να το έχεις κανονίσει από πιο πριν να έχουν κανονίσει κ αυτές το πρόγραμμά τους
αλλά κ πάλι για τέτοιες ώρες σχεδόν αδύνατον
την ΑναστασίαRu παντως την είχα πάρει μια φορά κατά τις 2.00 το βράδυ, αλλά ήταν έξω πιο πριν κ ευδιάθετη κ δέχτηκε, τι να σου πω, δοκίμασε. Η μάγια μου είχε πει μια φορά κ για 23.00-00.00 μόνο όμως σε hotel δίπλα στο σπίτι της, αλλά άλλες φορές μου έλεγε πάντα όχιThanks man...
κατάλαβα ..... πάλι σε studio θα τρεχω .....
Thanks man...
κατάλαβα ..... πάλι σε studio θα τρεχω .....
Πρόκειται για Βουλγάρα γύρω στα σαράντα.Με μιά λέξη δεν το κατέχει το θέμα.
Πίπα σκέτη ταλαιπωρία.Πολύ μικρός χώρος.Πρώτη φορά γάμησα πουτάνα σε μονό κρεββάτι!
Στα 50€ υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.
Προτείνεται αλλαγή επαγγέλματος.
Παρόλα αυτά το κινητό της κτυπούσε συνέχεια .. Κρίση .... ή η δύναμη του site ?
+1000 ...
Υπομονή .. από βδομάδα έρχεται κ το 2πλο κρέββατο ..
Τρελό κασκαντερλίκι .. Ευτυχώς με προετοιμασατε ψυχολογικά πριν πάω ...(είχα ήδη κλείσει ραντεβού πριν δω ταοσταρίσμτα...)
Πες μια καλυτερη επιλογη να παμε.Με δικο της σπιτι να καθομαστε 1-1.30 ωρα με 2 πιστολιες και με τετοιο σωμα.Αν μου πεις εφυγα.Με 50 ειναι μονο η Ρουμανα στο φαληρο που σου σπαει τα αρχιδια και τα κανει ολα με προφυλαξη και μια φοραΠρόκειται για Βουλγάρα γύρω στα σαράντα.Με μιά λέξη δεν το κατέχει το θέμα.
Πίπα σκέτη ταλαιπωρία.Πολύ μικρός χώρος.Πρώτη φορά γάμησα πουτάνα σε μονό κρεββάτι!
Στα 50€ υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές.
Προτείνεται αλλαγή επαγγέλματος.
Σιγα το κασκαντεριλικι.Μια επισκεψη εκανες και πηδηξες μια νοικοκυρα+1000 ...
Υπομονή .. από βδομάδα έρχεται κ το 2πλο κρέββατο ..
Τρελό κασκαντερλίκι .. Ευτυχώς με προετοιμασατε ψυχολογικά πριν πάω ...(είχα ήδη κλείσει ραντεβού πριν δω ταοσταρίσμτα...)
Πες μια καλυτερη επιλογη να παμε.Με δικο της σπιτι να καθομαστε 1-1.30 ωρα με 2 πιστολιες και με τετοιο σωμα.Αν μου πεις εφυγα.Με 50 ειναι μονο η Ρουμανα στο φαληρο που σου σπαει τα αρχιδια και τα κανει ολα με προφυλαξη και μια φορα
Του 50αρικουΩπα.Τι σώμα ρε μεγάλε;
Συναδελφοι εχει κανεις εμπειρια απ την 40αρα την παλμυρα απ το freelist?σορυ εχασα το λινκ
Tώρα που λέτε Μάγια, μια Μάγια πιτσιρίκα βυζαρού υπάρχει ακόμα κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει!μήπως μπορει να μου στείλει κανενας το τηλ της Μάγιας Milf??
αυτην λεω
Tώρα που λέτε Μάγια, μια Μάγια πιτσιρίκα βυζαρού υπάρχει ακόμα κάπου; Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει!