ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΑ : CALL-300.COM
Παιδιά επειδή την ξέρω την κοπέλα ενα μόνο θα σας πώ χωρίς λεπτομέριες για να μην μπλέξω κιόλας..... Αμα σπάσει το σκουφάκι να τρέξετε για εξετάσεις.....
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΑ : CALL-300.COM
Αυτη δεν ηταν στο γραφειο της Ισαβελλας ή κανω λαθος?ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΑ : CALL-300.COM
Παιδιά επειδή την ξέρω την κοπέλα ενα μόνο θα σας πώ χωρίς λεπτομέριες για να μην μπλέξω κιόλας..... Αμα σπάσει το σκουφάκι να τρέξετε για εξετάσεις.....
Αυτη δεν ηταν στο γραφειο της Ισαβελλας ή κανω λαθος?
ανύπαρκτο μεν, ρώγα κάγκελο δε. Το μόνο καλό. πολυλογοουουουουουουουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. καλημέρα.
Εχει δοκιμασει κανεις?
Εχεις δικιο στη ρωγα της κρεμας μπουφαν..........
το γραφείο της ιζαμπέλας υπάρχει ακόμα
στο call-300.com έχει δυο κοπέλες. Η μία (Νίκα) ήταν στο γραφείο της ιζαμπέλας. Η άλλη δεν γνωρίζω.
φετίχ και αυτό. είναι λίγες αυτές. πάντως, για άλλο τι δεν λέει. 90 ζητά ακόμη, ή έπεσε?
να συμπληροσουμε στα καλα οτι κανει τα παντα να σε ευχαρηστησειανύπαρκτο μεν, ρώγα κάγκελο δε. Το μόνο καλό. πολυλογοουουουουουουουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ. καλημέρα.
Οχι δεν παίζει να πω συγκεκριμένα , γιατί αυτά ειναί περίεργα θέματα , και μπορεί να μπλέξω απο το πουθενά.... Εγώ απλά σας λεω οτι ξέρω κάτι για την κοπέλα ( γνωρίζω και real name και πολλά πολλά άλλα , δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέροιες , πάντως δεν κάνω πλάκα )... Απλά να μην πάθει τίποτα ο σκούφος σας μόνο αυτό μπορώ να πω.....
Αμα εχουμε φιλησει,γλυψει???
Κοψιμο το καφαλι...........
να συμπληροσουμε στα καλα οτι κανει τα παντα να σε ευχαρηστησει
δεν εχει μα μου σου του
αλλα οντως εχει μοτερακι ροπαρει κατευ8ειαν
Οχι δεν παίζει να πω συγκεκριμένα , γιατί αυτά ειναί περίεργα θέματα , και μπορεί να μπλέξω απο το πουθενά.... Εγώ απλά σας λεω οτι ξέρω κάτι για την κοπέλα ( γνωρίζω και real name και πολλά πολλά άλλα , δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέροιες , πάντως δεν κάνω πλάκα )... Απλά να μην πάθει τίποτα ο σκούφος σας μόνο αυτό μπορώ να πω.....