dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
dimi συμφωνω και φυσικα τα παντα ειναι θεμα γουστου και ευτυχως υπαρχουν περιπτωσεις που ικανοποιουν ολα τα γουστα...εμενα προσωπικα με ενδιαφερει πανω απολα η εμφανιση και μετα ολα τα υπολοιπα..δυστυχως η ευτυχως αυτο κοστιζει παραπανω και θεωρω πως αυτο το στοιχειο καθοριζει στο μεγαλυτερο ποσοστο την τελικη τιμη..αυτο το γνωριζουν φυσικα και οι γκομενες και καπως ετσι κοστολογουντε,δεν μπορει ομως ρε φιλε να με λεει ο αλλος κοροιδο και οτι χαλαω την πιατσα επειδη εσκασα 200-300 για να γαμησω μια πιο ομορφη γκομενα απο τον συνηθεισμενο μ.ο.επειδη στο κατω κατω θεωρω οτι για να πληρωσω για σεξ πρεπει η γκομενα να ειναι τετοια που υπο κανονικες συνθηκες δεν θα μου καθοταν..παρα να δωσω λεφτα σε μια που πολυ πιθανο να τη γαμουσα και χωρις λεφτα σε ενα μπαρ η καπου αλλου που θα γνωριζομασταν...αυτη πιστευω ειναι και η θεωρια ολων αυτων που σκανε 200-300 και οχι επειδη ειναι χαζοι η κοροιδα...και επειδη δεν μου το επιτρεπει η τσεπη μου να το κανω συχνα,προτιμω να το κανω σπανια και να με καλυπτει εμφανισιακα παρα να το κανω συχνα και να μην με καλυπτει...και δεν φταινε φυσικα και οι κοπελες για τα χρηματα που ζητανε,αν τα θεωρεις πολλα απλα δεν ασχολησε μαζι της
Σωστός ..... αλλά!!!
Οι ποιό πολοί από εμάς τα ακουμπάμε όσα ακουμπάμε για να περνάμε καλά,
Αν οι ανεγάρτητες ζητάνε 200 με 300 τότε τα CT που έχουν να ταϊσουν και γραφεία και κόστος ξενοδοχείου πόσα έπρεπε να ζητάνε?
Προσωπικά πιστεύω πως faire price είναι από 60 έως 120 για τις ανεξάρτητες άντε 150 αν είναι κάτι πολύ Super, 80 με 150 για τις ... από γραφείο κοπέλες (ελάχιστες εξερέσεις μπορούν στο μυαλό μου να δικαιολογήσουν ποσά πάνω απο 150 και μέχρι βαρυά βαρυά 200) και 150 έως .... χωρίς ταβάνι για CT αναλόγος "Βιογραφικού" και προγράματος.
Αν αρχίσουμε σε μιά ανεξάρτητη να τις ακουμπάμε 200 ή 250 απλά και μόνο επιδη τα ζητάει ..... τοτε: "ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ"!!!!!