οκ σορυ,και για να τελειωσω επειδη βγαινουν καποιοι και λενε οτι αυτοι που σκανε τα 200αρια και τα 300αρια ειναι μαλακες και χαλανε την πιατσα ξεχνοντας οτι συνηθως οι γκομενες που ζητανε τοσα ειναι μουναρες..να τους θυμησω οτι καποιοι γουσταρουνε να γαμανε ομορφες και πολυ ομορφες γκομενες και αυτο φυσικα στοιχιζει παραπανω...και οταν οι ιδιοι σκανε για να γαμανε εστω και 100ευ κατι απαραδεκτες χοντρες ασχημες πατσαβουρες(μην αρχισω και γραφω παραδειγματα γιατι δεν ειναι σωστο για τις κοπελες)οι μουναρες δεν ειναι φυσικο να ζητανε 200αρια +,αρα ποιοι χαλανε την πιατσα τελικα?
Ο καθένας κανονίζει με το πορτοφόλι του και τις ορέξεις του, συνήθος αυτό που κρίνουμε δεν είναι τόσο η εξωτερική ομορφιά των κορασίδων, η οποία είναι και υποκοιμενική τις περισσότερες φορές, αλλά περισσότερο τις υπηρεσίες και το "atitude" ασ μου επιτραπεί η έκφραση.
Μπορεί να πάς με "Μουνάρα" όπως λές με 150 ή 200 ή και 300 και να σου αρχίσει τα "οχι δάχτυλο δε θέλω", "ξέρεις δε φιλάω στο στόμα", "μη μου τρίβεις τις ρόγες γιατι με πονάνε" και άλλα τέτοια παλαβά......
Μπορεί να πάς με "Μουνάρα" και από 150 να φτάσει ο λογαριασμός στα 300 με τα extra που θα ζητήσει....
Μπορεί να πάς με "Μουνάρα" και να περάσεις και καλα.
Μπορεί όμως να πας και με μιά "Δευτεράτζα" όπως κάποιοι αποκαλούν τις κοπέλες που δεν έχουν αναλογίες μοντέλου ή "Μπάζο" όπως τις λένε κάποιοι άλλοι, να περάσεις σούπερ με 100 ή 120 ή 140 για μία ώρα, χωρίς συνήθος κόστος για τα λεγόμενα "extra"
Τα πάντα είναι θέμα αν η γκόμενα που έρχετε για να πηδηχτεί μαζί σου στο ξενοδοχείο ή στο σπίτι σου γουστάρει αυτό που κάνει ή όχι (γουστάρει να πηδιέται γενικά όχι ειδικά μαζί σου) άν η κοπέλα τιμά τα φράγκα που της δίνεις, και άν τελικά σε βλέπ[ει σαν πελάτη που ο πελάτης όλοι ξέρουμε ότι είναι η καλύτερη διαφήμιση και πρέπει να είναι ευχαριστημένος.
Αυτα απο μένα
Συγνώμη αν κούρασα
Δημήτρης