Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ρε παιδιά sorry που σας τα πρήζω.. Η Gabriela τι έγινε;
Την έχασα γαμώτο;
H Gabriela2 λες; Ποιος είπε ότι σταμάτησε;
Ρε παιδιά sorry που σας τα πρήζω.. Η Gabriela τι έγινε;
Την έχασα γαμώτο;
Και εγώ ακριβώς έτσι θα την χαρακτήριζα.
Παρόλα αυτά όμως επειδή σέβομαι τα γούστα του καθένα, θα πρότεινα στον Azimazefto να στείλει στον admin να γίνει καταχώρηση και να γράψει και κριτική. Αφού παίζει η τύπισσα και δεν είναι fake ούτε η φωτό ούτε η αγγελία, ας μπει στην λίστα να υπάρχει και ενημέρωση. Εδώ έχουν μπει άλλες και άλλες.
H Gabriela2 λες; Ποιος είπε ότι σταμάτησε;
Μπορει να ειναι λεττονιαΕδώ και μία εβδομάδα (ίσως και παραπάνω) το έχει κλειστό το τηλ της..
Εδώ και μία εβδομάδα (ίσως και παραπάνω) το έχει κλειστό το τηλ της..
Μπορει να ειναι λεττονια
Φίλε στο fb έγραψε στις 30 Μαΐου στον τοίχο της ότι από αύριο (31 δηλαδή) θα δούλευε και έδινε και τηλέφωνο. Εσύ αυτό που έχεις σε τι τελειώνει;
Καλησπέρα παιδιά, ξέρετε τι παίζει με την Ράνια?
εχω αναφερθει ποιο παλια στη κυρια......μακρια....χοντρη-ασχημη-ατσουμπαλη γυναικα- ενα ατομο που ουτε τσαμπα δεν πας μαζι της ....μιλαω για αυτην την αγγελεια=δεν είναι αυτή semi....αυτή λέει 43...(και πιθανότατα είναι μια απο αιγάλεω μεριά...)
εχω τοποθετηθει...αν θες παντως να κλαις ακομα και τον χρονο σου τοτε καντο...Αυτήν τήν κυρία τήν έχει συναντήσει κάποιος? .Επικοινώνησα μέ mail μαζί της καί ζητά 70 ευρώ γιά όση ώρα θέλω.Μού έστειλε καί κάποιες φωτό.Φαίνεται λίγο χοντρούλα.Αν τήν έχει τιμήσει κάποιος συναγωνιστής,άς εκφέρει άποψη
εχω αναφερθει ποιο παλια στη κυρια......μακρια....χοντρη-ασχημη-ατσουμπαλη γυναικα- ενα ατομο που ουτε τσαμπα δεν πας μαζι της ....μιλαω για αυτην την αγγελεια=
ποσο πηγε το ματς σταυρο?μολις γυρισα απο ραντεβουδακι με μαρινα60...θα ανεβει και κριτικη πιο μετα..απλα η γυναικα δεν υπαρχει!!!!!!πολυ γαμησι επεσε
Αυτη στην σελιδα της λεει 130 +20 ,Ιζαμπελα ,ποια 70 ? που κανω λαθος /
Λίγο χοντρούλα δεν θα το έλεγα ,πολλά κιλά και με βυζιά. Στέλνει φωτος και εχει μια εμμονή να σου λέει ότι δεν παει ραντεβού αν είσαι κάτω από 38 ...Πολλά κιλά για να δώσει κάποιος 70 ευρώ
Αυτη στην σελιδα της λεει 130 +20 ,Ιζαμπελα ,ποια 70 ? που κανω λαθος /
μολις γυρισα απο ραντεβουδακι με μαρινα60...θα ανεβει και κριτικη πιο μετα..απλα η γυναικα δεν υπαρχει!!!!!!πολυ γαμησι επεσε