κι αυτο καθαρο φαινεται..μαλλον ηρθε ωρα για κασκαντεριλικια...
Καλο φαινεται και με μια κριτικη, αρκετα καλη !!!
κι αυτο καθαρο φαινεται..μαλλον ηρθε ωρα για κασκαντεριλικια...
ελα ρε φιλε!!!! :o :o :o :o
θα ελεχθει παραυτα!!!!
αυτη ειναιαυτη πρεπει να ειναι μια νελλυ στα 80 που ελεγε ο nitro
προφανως και δεν ειναι!!!!μαλλον σε καποιο γραφειο η πηγε η μαριαννα η εβαλαν απλα τις φωτο της...To τηλ δεν μου μοιάζει original πάντως..
αυτη πρεπει να ειναι μια νελλυ στα 80 που ελεγε ο nitro
Οχι του ΕΛΟΤ...πιστοποιηση ποιοτητας!!!!!
τι γυλος ειναι αυτη ρε τυπε
Αυτό τώρα παίζει; Η Μαριάννα cg με καινούριο nick;;; :o :o
Ναι, Μαριάννα στην εφημερίδα, Άννα Πίτσος κατά κόσμο στην οδό φυλής 109. Με 20ρικάκι τα παίρνει όλα στο στόμα και παντού. Προσοχή, η συγκεκριμένη το κάνει και άνευ με έξτρα χρέωση.
Απόλυτε ο λόγος που ασχολούμαστε είναι γιατί δεν ρετάρει ακόμα η πίσω όψη της, έτσι δεν είναι;τι γυλος ειναι αυτη ρε τυπε
πολυ ρεταρει το ματι
Ναι, Μαριάννα στην εφημερίδα, Άννα Πίτσος κατά κόσμο στην οδό φυλής 109. Με 20ρικάκι τα παίρνει όλα στο στόμα και παντού. Προσοχή, η συγκεκριμένη το κάνει και άνευ με έξτρα χρέωση.
Μαριάννα = Άννα Πίτσος = Κολωνού 11 (10 ευρώ) + Ιάσωνος 1 (10 ευρώ)+ Φυλής 109 (20 ευρώ) + Φυλής 136 (20 ευρώ). Δλαδή η γυρολόγος και γιατί όχι και σε στούντιο. Η κοπέλα βρίσκεται σε συνεχή ανακύκλωση).Τώρα εγώ που δεν κατάλαβα τι λες είμαι βλάκας; Η Μαριάννα πήγε στην Φυλής από Καλλιρρόης;
η Μαριάννα = Φαίη = Άννα Πίτσος = ...... έχει αυτή την ικανότητα να δουλεύει τον κόσμο, αλλά έχει και το κρυφό κουμπί τηςαν θες να μας πεις οτι η Μαριαννα απο Κ48 και η Αννα απο Φ109 ειναι η ιδια κοπελα δεν ξερεις τι σου γινεται...
οχι δεν ειναι η Αννα του 109 στις φωτο... μαλλον δεν ξερεις την Μαριαννα μου φαινεται...Στις φωτό είναι η Άννα Πίτσος
Από προαγογούς άλλο τίποτε. Και μη κοροϊδεύεται τον κόσμο εδώ μέσαΚαμια σχεση. Η Φαιη που διαφημιζεται ειναι η Μαριαννα. Η Αννα πιτσος ειναι αλλη. Μην συνεχιζεις γιατι εκτιθεσαι. Αν δεν εισαι σιγουρος για κατι, τι το λες και μιλας και για κρυφα κουμπια?
Από προαγογούς άλλο τίποτε