King Of East
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
αγαπητοι συναγωνιστες,
αποφασισα να μην ασχοληθω ξανα με το σπορ καθως βαρεθηκα να διαβαζω ψευτικες κριτικες απο προμοτορες οι οποιοι για καποιο λογο εκθιαζουν καποιες κοπελες με σκοπο καποιοι μπουφοι σαν και εμενα να την πατανε και να πετανε λεφτα χωρις λογο λες και μας περισσευουν.
οταν μπηκα στο σαιτ το εκανα γιατι πιστεψα οτι εδω θα απεφευγα να τρωω χλαπατσες.
μια τελευαταια μου συναντηση με κοπελα που ψηθηκα λογο καλης κριτικης να την επισκεφθω διαπιστωσα οτι η κριτικη ηταν τελειως ψευτικη και αυτος που την εγραψε ή την εγραψε για να στειλει κοσμο στην συγκεκριμενη κοπελα με σκοπο να παρει μιζα ή να την γαμησει τσαμπα ή μπερδευτηκε και ηθελε να γραψει καποια αλλη. δεν μιλαω για πιστοτητα φωτογραφιων αλλα οι υπηρεσιες και η ολη συμπεριφορα που αντιμετωπισα δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με αυτα που εγραψε ο συγκεκριμενος.
αποφασισα λοιπον να αποχωργσω απο το σαιτ και να μην ασχοληθω ξανα καθως δεν βλεπω προκοπη με το να μαζευω πληροφοριες οι οποιες μου θυμηζουν τα παπαγαλακια του χρηματηστηριου.
τελος θα ηθελα να ευχαριστησω μερικους συναγωνιστες που μου εμπιστευθηκαν τηλ και κοπελες απο δικο τους κυκλο και πραγματικα ηταν πολυ καλες προτασεις.
αντιο.
υγ δεν προκειται να απαντησω σε κανενα σχολιο που θα κανετε οποτε εκφραστητε ελευθερα το μονο που θα πω ειναι οτι πραγματικα εδω μεσα γινεται της πουτανας απο προμοτορες και νταβατζηδες που προσπαθουν να βρουνε θυματα.
Το ξέρω ότι έχει περάσει ένας μήνας απο αυτό το post.
Άλλα ο φίλος απο εδώ έχει και κάποιο δίκιο.
Αρχίζω να το υποψιάζομαι και εγώ αυτό.. >