petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.909
- Πόντοι
- 41.813
καλησπερα παιδια!
μηπως γνωριζει καποιος γιαυτο
πατα καρτελλα χρηστη και δες μονος σου και βγαλε συμπερασμα
καλησπερα παιδια!
μηπως γνωριζει καποιος γιαυτο
πατα καρτελλα χρηστη και δες μονος σου και βγαλε συμπερασμα
Ότι βρώμισε ο τόπος ελληνίδες είναι το συμπέρασμα;πατα καρτελλα χρηστη και δες μονος σου και βγαλε συμπερασμα
Και ΩΡΑΙΑ ΜΩΡΑ οχι μαλακιες...!ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ κανουν κ τα ΖΗΤΑΝΕ
αυτές ειναι τιμές........και μετα έρχονται εδώ και ζητάνε 250+€!!!!!
αμε στον αρραβωνιαρη σου γρηγοραΚΑΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΠΚ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΡΑΒΕΛ -ΚΑΤΙ και τρελλαθηκα οταν ειδα τις φωτο με την μελαχροινη μουναρα αλλα εγω νομιζα οτι ειναι τραβελο-λινκ με τραβελια και οταν ειδα την μελαχροινη λεω τι μουναρες ειναι τελικα οι τρανσ και ειμαι πολεμιος των τρανς αλλα μετα καταλαβα οτι ειναι το τραβελ=ταξιδι
καλως σας βρηκα παλληκαριακαλως τα παιδια απο την αλλοδαπη. καλως ορισατε στα πατρια εδαφη
αυτές ειναι τιμές........και μετα έρχονται εδώ και ζητάνε 250+€!!!!!
ναι φιλε καλες οι τιμες αλλα οι φωτο ειναι όλες ψευτικες
55€ 1 ωρα
90€ 2 ωρες
305 η βραδυα!!!!!!!!!
μπα που τετοια τυχη αλλα εδω ειμαι σιγουρος οτι θα βρω κατι να απασχοληθωεφερες τιποτα καλο μαζι σου για
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ 55 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...
μπα που τετοια τυχη αλλα εδω ειμαι σιγουρος οτι θα βρω κατι να απασχοληθω
Παιδιά αυτό που κάνατε είναι ανεπίτρεπτο και δεν θέλω να επαναληφθεί. Μάλλον το κάνετε για άλλους σκοπούς. Περιμένω να επιληφθεί ο υπεύθυνος της Ιστοσελίδας. Αυτά και στους χειρότερους εχθρούς δεν τα κάνει κανένας. Λοιπόν, συνεχίστε με αξιοπρέπεια και όλα θα πάνε καλά νομίζω. Φιλιά σε όλους
παρε πασατεμπο αναλατο κατσε αναπαυτικα στο πισι και οπου ναναι θα αρχισει το ματςολο και κατι καλο θα βρεθει ;) ;) ;)
Βαλανε ενα λινκ απο μια Μαιρη λεγοντας οτι ειναι η Ναομη η βιζιτου.Αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την μεση αφου το site αυτο δεν λεει πουθενα για βιζιτες.Αν το εβλεπε καποιος που δεν επρεπε μπορει να παθαινε εγκεφαλικο
δεν πας καλά....τι να μην επαναληφθει?
να μην βάζουμε link στα οποία εμφανίζεσαι?
πας καλά?
δεν πας να κοιταχτείς?