Taseas Tony Montana
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 6
θα παθεις ρε τιποτα καθε μερα..... θα στεγνωσεις
Καλώς το παιδί...
Συνμπουρδελιάρηδες, έπειτα απο μια διατριβή σε milf amateur ,μασαζοmilf κλπ εχω να πω τούτο;
Τα καλύτερα γούστα τα βγάζεις με αυτές τις γυναίκες. Της ηλικίας 38-48.
Βεβαίως σκέφτομαι σιγά σιγά να μπω και σε ενα μεταπτυχιακό, με petite γούστα και θα χρειαστώ μια βοήθεια σαν πορνοσαρανταρης.
Για πείτε διευθύνσεις και ονόματα....
πε μου και μεναδοκιμασες αυτη που σου ειπα με πμ??
5 γυροπιτες. και αμα θες απο κοντα.....ποσα να σου παρω με paysafe?????
εσυ τι κανεις εκει στα βορεια ρε? καθεσαι φρονιμα ή????/
Μιλάει ο τύπος που ειναι στις πορνοχώρες και το μάτι του έχει πάθει τικ απο τα νιαμου που βλέπει....
5 γυροπιτες. και αμα θες απο κοντα.....
τονυ και πητ τωρα πρεπει να αποχωρησω γιατι εχει μπανακι και πορνοβολτα μετα. 3 βαθμους εξω πολυ κρυο αδερφια αλλα εχει καλες πουτανες και φτιαχνει η δουλειαακομα σκεφτομαι
Μιλάει ο τύπος που ειναι στις πορνοχώρες και το μάτι του έχει πάθει τικ απο τα νιαμου που βλέπει....
δοκιμασες αυτη που σου ειπα με πμ??
τονυ και πητ τωρα πρεπει να αποχωρησω γιατι εχει μπανακι και πορνοβολτα μετα. 3 βαθμους εξω πολυ κρυο αδερφια αλλα εχει καλες πουτανες και φτιαχνει η δουλεια
τονυ και πητ τωρα πρεπει να αποχωρησω γιατι εχει μπανακι και πορνοβολτα μετα. 3 βαθμους εξω πολυ κρυο αδερφια αλλα εχει καλες πουτανες και φτιαχνει η δουλεια
Oxi.
Στα υπόψιν.
Εμπλεξα εκείνη την μέρα ....
αξιζει φιλε. δοκιμασε και πες μου
και στα Ν. παίζει και στα Δ. παίζει..και λοιπόν? δεν είναι όλα για να ανακοινώνονται !Παιδια . κατι παιζει στα Β.Π. και δεν λετε τιποτε. Γιατι ρε παιδακια ? Και μας μανουλα μας γεννησε.