daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
το πάει το πάει αλλά με βαριά πλέον βήματα ,αφού είναι +10 κιλά από πέρυσι από τα ξύδια
+ 6 ;)
το πάει το πάει αλλά με βαριά πλέον βήματα ,αφού είναι +10 κιλά από πέρυσι από τα ξύδια
Μαγκες για αυτη μιλαμε? γιατι βλεπω οι τιμες της παιζουν απο 100-200,τι ισχυει γιατι ψηνομαι.
Αρα εκανε κιαλλη μειωση ,100+50 το κουλουρι ελεγε τα Χριστουγεννα ,αντε και στα 80+20 το ΠΑΣΧΑ.100 και 130 με κουλουρι παρε κοσμε
Αρα εκανε κιαλλη μειωση ,100+50 το κουλουρι ελεγε τα Χριστουγεννα ,αντε και στα 80+20 το ΠΑΣΧΑ.
ελα φιλαρακι να δεις και τις φατσες τους..Καλησπέρα παίδες,
ξέρεις κανείς τίποτα για τα κάτωθι??
Μηπως ηταν και ο Admin για να συντονιζει?Της πουτανας χθες στο Lacoba και μάλιστα στον ίδιο όροφο gabriela, marina60 και ναιομι την ίδια ώρα...
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται! θα ακουγόντουσαν τα βογγητά μέχρι το Νέο Κόσμο! χαχαχαΤης πουτανας χθες στο Lacoba και μάλιστα στον ίδιο όροφο gabriela, marina60 και ναιομι την ίδια ώρα...
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται! θα ακουγόντουσαν τα βογγητά μέχρι το Νέο Κόσμο! χαχαχα
Καλη παρτουζα θα ηταν αυτη.Οι τρεις τους απεναντι σε πεντεΤης πουτανας χθες στο Lacoba και μάλιστα στον ίδιο όροφο gabriela, marina60 και ναιομι την ίδια ώρα...
Καλη παρτουζα θα ηταν αυτη.Οι τρεις τους απεναντι σε πεντε
Η Μαρίνα είναι ικανή ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ τις άλλες 2 ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ.Σε πέντε άνδρες ή σε πέντε ορόφους άντρες;
Της πουτανας χθες στο Lacoba και μάλιστα στον ίδιο όροφο gabriela, marina60 και ναιομι την ίδια ώρα...
Κανόνισε τήν παρτουζα όπως θέλης........ απΗ Μαρίνα είναι ικανή ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ τις άλλες 2 ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ.
Κανόνισε τήν παρτουζα όπως θέλης........ απ
λα πες μου τί ώρα .
θα πάρουμε καί τόν mike strats μαζί μας ;) ;) ;)
Γουστάρω φάσηηηηηηηηηηηη
ποια γκαμπριελλα μωρεεεε?Η Μαρίνα είναι ικανή ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ τις άλλες 2 ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΩ.
μεσα. οτι κανουμε μεχρι την αλλη εβδομαδα.μετα παντρευομαι και θα απεχω για διμηνο.
Δεν μπόρω τις ΝΥΜΦΟ ΠΙΑ,επιλέγω πιο λαιτ καταστάσεις.Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΕ ΡΤΟΥΖΑ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ,και μια φορα που την ΠΗΡΑ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ,το μόνο που σκεφτόμουνα είναι ΑΜΑΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΑΛΛΟ.Κανόνισε τήν παρτουζα όπως θέλης........ απ
λα πες μου τί ώρα .
θα πάρουμε καί τόν mike strats μαζί μας ;) ;) ;)
Γουστάρω φάσηηηηηηηηηηηη
παντρέυεσαι
καλά ρε δεν ρωτάς κανέναν παντρεμένο