daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
στο εστειλα το πηρες?Λεω το πρακτορομιλφ με τα πολλα ονοματα κ τηλεφωνα που δινει για τριωρο με 80 δωρο κουλούρι
στο εστειλα το πηρες?Λεω το πρακτορομιλφ με τα πολλα ονοματα κ τηλεφωνα που δινει για τριωρο με 80 δωρο κουλούρι
για την δευτερη δες εδω... για την πρωτη δες εδω ...
βρε κοιταμε και λιγο στο σαιτ και δεν ρωταμε για καποια πραγματα που εχουν γινει σηριαλ εδω...
Έλα, δεν μπορεί, πλάκα μας κάνεις.Πορνοστάρ της προηγούμενης 10ετίας.
Ελπίζω να μην πιστεύεις οτι είναι αληθινή.
Ελα ρε Παιχτη την Aria Giovanni την ξερει και η μανα μου !!!
Aσε που δεν εκανε ποτε καθαρο Πορνο !!!
Ας μου θυμήσει κάποιος ποιο gilf είναι η μάνα την Γκαμπριέλας της μελαχρινής Λεττονής, που θέλει ο άλλος να τις πάρει πάρτυ;
Παρεπιπτόντως αυτή από τα 200 έπεσε στα 130 λέει. Στα 100 θα είναι VFM!
γιατι να πληρωσεις οταν μπορεις μεσα στο αμαξι σου να απολαυσεις μια λαρυγγοπιπα?καμια γκομενα δεν με πιανει στο βαθυ τσιμπουκι.μονο ψωλαραδες παρακαλω..εχεμυθα και καθαρα
Λιλά, εσύ είσαι κούκλα μου;γιατι να πληρωσεις οταν μπορεις μεσα στο αμαξι σου να απολαυσεις μια λαρυγγοπιπα?καμια γκομενα δεν με πιανει στο βαθυ τσιμπουκι.μονο ψωλαραδες παρακαλω..εχεμυθα και καθαρα
:o :o :o :o :o
Αυτή θυμώμουν, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω...
γιατι να πληρωσεις οταν μπορεις μεσα στο αμαξι σου να απολαυσεις μια λαρυγγοπιπα?καμια γκομενα δεν με πιανει στο βαθυ τσιμπουκι.μονο ψωλαραδες παρακαλω..εχεμυθα και καθαρα
εχεις δοκιμασει δοκτωρα?
Τη μάνα;
Δεν τον κόβω καλύτερα να τον πετάξω στα σκυλιά!
Αλλά κι η κόρη δεν μου πολυγεμίζει το μάτι.
Πέραν του ότι έχω να πηδήσω αλλοδαπή πάνω από 3 χρόνια.
Λες να είμαι "ρατσιστής" που με είπε η "μπανιαρισμένη" σήμερα το μεσημέρι;
γιατρε η κορη το παει το γραμμα πιστεψε με και το παει και συστημενο. ;)
μονο που πρεπει να πιει ολο το βοσπορο για να ξεκινησει
γιατρε η κορη το παει το γραμμα πιστεψε με και το παει και συστημενο. ;)
Μαγκες για αυτη μιλαμε? γιατι βλεπω οι τιμες της παιζουν απο 100-200,τι ισχυει γιατι ψηνομαι.το πάει το πάει αλλά με βαριά πλέον βήματα ,αφού είναι +10 κιλά από πέρυσι από τα ξύδια