stavros_alani
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 56
- Like
- 1.701
- Πόντοι
- 7.335
φιλε peter που λες??δωσε κανα λινκ να σου πω..παντως σε αυτες τις φωτο που ειδα δεν ειναι σιγουρα..ασε που το τηλ ειναι αλλο..
φιλε peter που λες??δωσε κανα λινκ να σου πω..παντως σε αυτες τις φωτο που ειδα δεν ειναι σιγουρα..ασε που το τηλ ειναι αλλο..
συγνωμη που θα στο χαλασω αλλα καμια απο αυτες δεν ειναι η αννα33!!!!!!!!!
Αυτό το σενάριο μου θυμίζει μια παλιόπουστα που έμενε κάπου προς τον Νέο Κόσμο, εμφανιζόταν πριν από αρκετά χρόνια σε διάφορα sites με γυναικείες φωτο και όνομα Κατερίνα 30 χρονών δήλωνε και έλεγε ότι είναι παντρεμένη. Η φάση θα γινόταν σπίτι της βράδυ, καμία φορά έλεγε ότι γούσταρε και κατούρημα πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Η επικοινωνία γινόταν πάντα με mails η messenger και αν συμφωνούσες με τις μαλακίες που σου έλεγε συνέχιζε με την ανταλλαγή sms.
Ρε μάγκες δεν παίζεστε με τίποτα μιλάμε για την γνωστή αδελφάρα που πριν 6-7 χρόνια το έκανε το ίδιο στόρυ τζάμπα και κανείς δεν έδινε σημασία και τώρα που έβαλε ταρίφα αρχίζει να σας τρώει και να σας ψήνει…
αννα33
εσυ το phοtoshop δεν το γνωρίζεις ε?Αννα 33 με τιποτα ,αυτη εδω ειναι σωματαρα ,αρα καμια σχεση
συγχωρεμένος και εσυ αλλ αμην ξανακάνεις το ίδιο λάθος ;)παιδια συγνωμη αλλα επειδη διαβαζψ συνεχεια οτι η αννα33 αλλαξε ονομαα κτλπ...ειδα και φωτο καμια σχεση η αννα33 ειναι πιο χυμωδης δεν παιζει να ειναι αυτη που λετε..εχς να την δω κανα τετραμηνο εκτως και αν αδυνατισε τοσο πολυ...αφηστε που το τηλ της ειναι αλλο..οι περισσοτεροι εδω το ξερουν...τωρα αν οντως αλλαξε ονομα δεν ξρω για πιο λογο το εκανε!!!παντως εγω μια χαρα περασα μαζι της..προ πολλου καιρου βεβαια..
Νέα άφιξη;;;
Πήρα τηλ. Μου είπε 80€ full όπως λέει η αγγελία. Η φωτο είπε δική της. Αλλά σήμερα αύριο μου είπε οτι είναι "full". Ξέρει κάποιος συναγωνιστής κάτι περισσότερο;
μίλησε ο mike strats
εσυ το phοtoshop δεν το γνωρίζεις ε?συγχωρεμένος και εσυ αλλ αμην ξανακάνεις το ίδιο λάθος ;)
εκτός αν μπερδεύτηκες...
yes i did... εγω ρε παιδια παντως ωρες ωρες θαθελα αντι για τανα να πηδαγα τον τυπο που εφευρε το φωτοσοπ.
και ειναι πολυ απλο να μαθουμε εαν ειναι η αννα αυτη. παιρνει καποιος τηλεφωνο και αν του αρχισει ανακριση 4ου βαθμου ειναι αυτη. απλο.....
μιλησα ενημερωτικα....και δεν υπηρξε ανακριση!!!!!
καλημέρα για αυτήν ξέρεται κάτι?
Ως Ελληνιδες πασαρονται,Γ Εθνικης θα ελεγα,εχει δοκιμασει κανεις?η καρτελα χρηστη στην αγγελια εμφανιζει και μια αλλη κατηγοριας επαρχιακου σκυλαδικου
γραφείο είναι. τιμές : 110 +20+20+20 .........