girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.322
- Πόντοι
- 216
Καλησπερα στην παρεα..γι αυτο εδω ξερουμε κατι??παντως πολυ καλο για να ειναι αληθινο..
η γνωστή αγγελία που υπάρχει και στο badoo..
Καλησπερα στην παρεα..γι αυτο εδω ξερουμε κατι??παντως πολυ καλο για να ειναι αληθινο..
η γνωστή αγγελία που υπάρχει και στο badoo..
..η πρώτη μάλλον γραφείο
η δεύτερη η γνωστή μπουρούχα...;)
Μιλησα ιντερνετικα με την Helen θελει 50 ευρω (προκαταβολικα, μεσα στο σλιπ τα λεφτα) για πιπα και μετα χωσιμο οπου θελεις (κωλο -μουνι)στα ορθια ομως και χωρις να βλεπεις απο την στιγμη που μπαινεις μεχρι να φυγεις ,ουτε τηλεφωνικη επικοινωνια ,μονο sms ειπε (αυτο μου βρωμαει)μαλλον κανα τραβελος θα ειναι ,εγω δεν παω παντως χωρις να δω τουλαχιστον ποια ειναι .Εδωσε και τηλεφωνο αλλα μονο με sms ειπε.Ακουω γνωμες.άμα μάθετε τίποτα παραπάνω, μ' ενδιαφέρει κι εμένα
Μιλησα ιντερνετικα με την Helen θελει 50 ευρω (προκαταβολικα, μεσα στο σλιπ τα λεφτα) για πιπα και μετα χωσιμο οπου θελεις (κωλο -μουνι)στα ορθια ομως και χωρις να βλεπεις απο την στιγμη που μπαινεις μεχρι να φυγεις ,ουτε τηλεφωνικη επικοινωνια ,μονο sms ειπε (αυτο μου βρωμαει)μαλλον κανα τραβελος θα ειναι ,εγω δεν παω παντως χωρις να δω τουλαχιστον ποια ειναι .Εδωσε και τηλεφωνο αλλα μονο με sms ειπε.Ακουω γνωμες.
Η αγγελία υπάρχει παντού και η κοπέλα δεν είναι αυτή της φωτογραφίας φυσικά.
Μιλησα ιντερνετικα με την Helen θελει 50 ευρω (προκαταβολικα, μεσα στο σλιπ τα λεφτα) για πιπα και μετα χωσιμο οπου θελεις (κωλο -μουνι)στα ορθια ομως και χωρις να βλεπεις απο την στιγμη που μπαινεις μεχρι να φυγεις ,ουτε τηλεφωνικη επικοινωνια ,μονο sms ειπε (αυτο μου βρωμαει)μαλλον κανα τραβελος θα ειναι ,εγω δεν παω παντως χωρις να δω τουλαχιστον ποια ειναι .Εδωσε και τηλεφωνο αλλα μονο με sms ειπε.Ακουω γνωμες.
Και δεν αγοράζουμε καλύτερα ένα ομοίωμα γυναικός/μια κούκλα να μας μείνει κιόλας?Αυτά λέει-θέλει η κυρία,για όποιον ενδιεφέρεται η είναι περίεργος,εγω δεν είμαι για τη συγκεκριμένη περίπτωση,καθόλου μάλιστα.
THA ERTHIS THA SOU EXO KATI NA FORESIS PRIN MPIS STO XOL MOU ENAN SKOUFO THA MOU XTIPISIS THA MPIS MESA XORIS NA POUME TIPOTA THA KATSIS STO TIXO MOU ME TA XERIA PISO THA STON GLIPSO THA SOU FORESO PROFILAKTIKO META OSO SE GLIFO ESI THA BOGAS NA KATALABENO OTI SARESI KAI META THA TO BALO MESA MOU THA KOUNIESE XORIS NA ME AKOUMPAS APLA NA KOUNIESE MESA EKSO MEXRI NA NIOSO OTI TELIONIS KAI MOLIS TELIOSIS SOU ANIGO TIN PORTA KAI FEBGIS
Αυτά λέει-θέλει η κυρία,για όποιον ενδιεφέρεται η είναι περίεργος,εγω δεν είμαι για τη συγκεκριμένη περίπτωση,καθόλου μάλιστα.
THA ERTHIS THA SOU EXO KATI NA FORESIS PRIN MPIS STO XOL MOU ENAN SKOUFO THA MOU XTIPISIS THA MPIS MESA XORIS NA POUME TIPOTA THA KATSIS STO TIXO MOU ME TA XERIA PISO THA STON GLIPSO THA SOU FORESO PROFILAKTIKO META OSO SE GLIFO ESI THA BOGAS NA KATALABENO OTI SARESI KAI META THA TO BALO MESA MOU THA KOUNIESE XORIS NA ME AKOUMPAS APLA NA KOUNIESE MESA EKSO MEXRI NA NIOSO OTI TELIONIS KAI MOLIS TELIOSIS SOU ANIGO TIN PORTA KAI FEBGIS
παιδια προσεχτε με αυτην την καριολα την εκλεισα λεγοντας μου οτι κανει δυο εκτονωσεις με 50 ευρω οταν ηρθε δεν εχει καμια σχεση με της φοτο πολλη πιο μεγαλη αξυριστη και μεγαλη πουτανα μου τον επαιζε και οταν της ειπα να κανουμε σεξ μου λεει δεν κανω σεξ και ενα σωρο παπαριες μου λεει ασ με ρωταγες την εστειλα στο διαολο και ηταν και τυχερη που ειμαι παντρεμενος αλιως εκει μεσα θα εμενε ακυρο λοιπον προσεχτε στης γαμιμενες της ελληνιδες αλλα απο καπου θα την βρειγια παλιά καραβάνα μου φαίνεται
τουλάχιστον οι pix με τα βυζιά είναι γνωστές, τι λέτε?
Αυτά λέει-θέλει η κυρία,για όποιον ενδιεφέρεται η είναι περίεργος,εγω δεν είμαι για τη συγκεκριμένη περίπτωση,καθόλου μάλιστα.
τι σημαίνει "μόνο φραπέ"?...μασαζ....τιποτα οταν της ειπα για πιπα...ειπε δεν..................μονο φραπε..
τι σημαίνει "μόνο φραπέ"?
Μαλον γραφειο μου μυριζει.Νεο αιμα? Και οντως ανεξαρτητη η παλι γραφειο με 20+20+20 κτλ..