petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.855
- Πόντοι
- 41.813
εδω δεν εχει τιποτα ακομα. μονο διπλα υπαρχει μια.εγω δεν εμπιστευομαι και τοσο
Θετικη?εδω δεν εχει τιποτα ακομα. μονο διπλα υπαρχει μια.εγω δεν εμπιστευομαι και τοσο
παιδες υπαρχει αποψη για την εν λογω κορασιδα ?
Ρε παιδια δεν μαζευομαστε καμια μερα να καλεσουμε καμια κοπελα απο γραφειο που εχει μουφα φωτο να κανουμε χαβαλε?Αρχιζει κ μου την δινει ολη αυτη η ιστορια....!
E ναι ρε φιλε ελεος δλδ για να γαμησουμε θα πρεπει να κανουμε ερευνα?Τι ειμαστε η Διωξη Ηλεκτρ πορνοφωτογραφιων?Σωστοοοοοοοοος!!!!!!!
Ρε παιδια δεν μαζευομαστε καμια μερα να καλεσουμε καμια κοπελα απο γραφειο που εχει μουφα φωτο να κανουμε χαβαλε?Αρχιζει κ μου την δινει ολη αυτη η ιστορια....!
Σωστοοοοοοοοος!!!!!!!
Είπε ένας φίλος.......
Δε γίνεται με αυτή την κρίση να με συντηρεί η γκόμενά μου,ντρέπομαι,δε μου φτάνουν τα λεφτά.
Πρέπει να βρώ και δεύτερη γκόμενα.
Με 3134 σελιδες που να το βρουμε παραπισω,υπαρχει δυνατοτητα για καποια αξιολογηση? ,εμενα μου ειπε οντως 80 το μισαωρο ,130 η ωρα, ανεξαρτητα αν θελεις πισω πορτα η οχι ,ο χρονος μετραει γιαυτην,το θεμα ειναι αξιζει τα 80 η 130 ?
Αρα παρα πολλα αν δεν υπαρχει και εμφανιση τα 130 ,βρισκεις και καλυτερες με αυτα τα λεφτα δηλαδη.Γ κατηγορία σε πρόσωπο σώμα, καλό service