daskaloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 14
- Like
- 39
- Πόντοι
- 246
... ίσως και χρόνια παραπίσω.. ;)
τωρα κοντα....
... ίσως και χρόνια παραπίσω.. ;)
ευχαριστω και τους τρεις.τωρα κοντα....
ευχαριστω και τους τρεις.
ναι ειδα καμποσα σχολια...και πηρα και τηλ..80 το μισαωρο με full και πιπα ακαποτη.βρηκες?
ναι ειδα καμποσα σχολια...και πηρα και τηλ..80 το μισαωρο με full και πιπα ακαποτη.
Κανενα link εχουμε?πολύ καλή σε αυτό που κάνει και όπως το κάνει... ;)
φιλε μου παντα ετσι γινεται σε γραφεια εκτος αν εισαι τυχερος (οπως εγω μονο μια φορα σταθηκα ατυχος και μου ηρθε αντι για ξανθια με βυζους αδυνατη με σπυρακια anyway αν εχεις καυλες ολα τα γαμας) παντως σε πολλες περιπτωσεις εαν συννενοηθεις καλα με τα γραφεια και επιμεινεις σου στελνουν κατι αναλογοΓια να ξεφύγουμε λίγο από Γεωργία των τελευταίων 10 σελ...
κλείνω πριν πολλές μέρες με αυτήν. Και μου έρχεται η κόρη του μπερίσα (καμία σχέση με αυτήν). Κοντή με πεταχτές αυτάρες, πλακέ κεφάλι που έκρυβε έξυπνα με έναν κότσο, κλασσικό αλβανάκι. Καλό κορμί, αλλά όχι αυτή (η Μάσα). Εν΄τξει και η άλλη δεν ήταν άρια.
Κάθεται στο κρεβάτι και αρχίζει. Ξέρεις, μου λέει, πριν αρχίσουμε πρέπει να κανονίσουμε. Ε ?? Δηλαδή???
Να, πρέπει να στείλω μνμ, οτι όλα ειναι ΟΚ. Εντάξει, λέω, στείλε.
Και ανοίγει κατάλογο. Με κοίταξες έτσι +10, μου μίλησες έτσι +20, δάχτυλο???? ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (δια ροπάλου). Πόσες φορές θα το κάνεις?? Αν μου σηκώνεται, θα το ξανακάνω. Αν όχι δεν θα το ξανακάνω. Τι να σου πω από πριν. Δεν ξέρω κοπέλα μου. Μου τράβηξες το μαλί παραπάνω...μμμ + 5, μου τσίμπησες με μεγαλύτερη δύναμη την ρόγα??? + 10...
Α, μεγάλε δεν έχει τέτοια. Πρέπει να ξέρεις από πριν για να με πληρώσεις, ώστε να στειλω μνμ, οτι όλα ΟΚ.
Αφού λοιπόν παράγγειλα από το μενού, προσπάθησα να της εξηγήσω, οτι όλοι οι πελάτες δεν γαμάνε από κατάλογο. Το ρίσκο να μην πληρωθείς, το έχεις είτε πάρεις το χρήμα μπροστά, είτε μετά. Αλλη ζήτησα, άλλη ήρθε. Ελα μωρέ τώρα, δεν ξέρεις πως είναι αυτά τα γραφεία???!!!(πράγματι έτσι απάντησε!!!)
1) Μην μου πείτε γιατί δεν την έδιωξα. Ήθελα να πηδήξω....
2) Δεν στέλνω πίσω κοπέλες, εκτός εαν είναι έκτρωμα. Δεν μου έχει τύχει. Είμαι ελαστικός.
3) Πρέπει να υπάρχουν και τα σκατογραφεία, ηλιθίων ελληναράδων ή αλβαναράδων νταβατζήδων, με τις ανάλογες εγκεφαλικού αχταρμά πουτάνες, ώστε να εκτιμούνται οι "καλές περιπτώσεις".
4) Αφήστε ήσυχο τον ΝΙΤΡΟ. Πως κάνετε μωρέ έτσι...για έναν κώλο !!!! Λίγο επίπεδο πια....
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]5) Στείλε μου ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ. ΑΜΕΣΩΣ[/size][/size][/size][/size]
Τώρα μπορείτε να συνεχίσετε
Γνωρίζετε κάτι για την κυρία?
γιατι δε δοκιμαζεις μαρινα60? και οικονομικη και πολυ καλη. δυσκολη στο τηλ ομως
Πολυ σεβαστο το οτι δουλευει οποτε θελει και το οτι σηκωνει τηλεφωνα οποτε θελει, αλλα σεβαστο επισης το οτι δεν γουσταρω να στελνω μηνυματα και να παιρνω τηλεφωνα τζαμπα.
Δοκιμασα 2-3 φορες πριν μηνες, δεν ειδα φως, τελος οριστικα.
Θεμα οπτικης ;)
καλα λες αλλα πιστευω οτι αξιζει. αλλωστε ενα τηλ δεν κοστιζει τιποτα
θα σε τρελλανω τωρα. κατερινα40 πηρες?? προσεχε τη αυτη