cooljohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
είσαι τόσο κούφιος που δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί σου, αλλά και η μαλακία έχει τα όριά της.αγαπητέ φίλε τι να πώ ????? δεν πιστεύω σε αυτά που γράφεις και διαβάζουν τα δύσμοιρα τα μάτια μου !!!!!!!!!!!!!!!!! απλά 1 και μοναδική ερώτηση σου κάνω.....
απο τις φωτογραφίες που ειναι στην καταχώρηση βλέπω και πιστεύω οτι βλέπεις ακόμα καλύτερα τους τόνους κυταρίτιδας που σου προσφέρει.
και απλά σε ρωτώ ..... σου αρέσει ?????
σου αρεσε οταν , οπως λές την κράτησες στην αγκαλιά σου ?????
μήπως πρέπει να πείς κάτι για τον απότομο και κακό τρόπο που μιλά στο τηλέφωνο οταν την καλείς ?????
αν θέλεις μπες στον κόπο να απαντήσεις καλόπιστα και μην παρασύρεις ανθρώπους σωστούς στην "αγκαλιά ελεφάντων "........
προσπάθησε να ξαναδιαβάσεις τι έγραψες. έλα, κάνε μια προσπάθεια, μπορεί και να τα καταφέρεις...
από ότι φαίνεται, είναι πολύ δύσκολο όχι μόνο να καταλάβεις τι γράφουν οι άλλοι, αλλά ακόμα και αυτά που γράφεις ο ίδιος!!!
- γράφεις την παπάρα σου και μου τη λες χωρίς να έχεις καταλάβει τι γράφω
- κατηγορείς αυτήν, που τελικά όπως γράφεις την πήρες τηλέφωνο!!! μήπως είσαι τόσο γύφτουλας που στην είπε για κάποιο λόγο και έδωσες όρκο εκδίκησης
- και στο τέλος ζητάς και τα ρέστα, γιατί εγώ δεν ξέρω να διαβάζω;
άντε να βαρέσεις καμμιά μαλακία μπας και ξεθολώσεις και επικοινωνήσεις έστω και λίγο με τον ανύπαρκτο εγκέφαλό σου. γελοίε.