- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Αστειεύεσαι βέβαια......
Μιλάω σχεδόν πάντα πολύ σοβαρά
Αστειεύεσαι βέβαια......
αφου ο tommito δεν κανει ποτε πλακα.ειναι πολυ σοβαρος.Μιλάω σχεδόν πάντα πολύ σοβαρά
Αστειεύεσαι βέβαια......
ο συναγωνιστής tomito δεν αστειεύεται ποτέ.. οι πληροφορίες του είναι 1000% εγγυημένες και η ποιότης των συστάσεων του τουλάχιστον ΑΡΙΣΤΗ....
Η ειρωνεία δεν ήτο για τον φίλο και συναγωνιστή tomito! Οι πληροφορίες του είναι πάντα αξιόπιστες. Για την θρασύτατη κορασίδα έλεγα, που δίνει τα απολύτως απαραίτητα και τιμολογεί τις υπηρεσίες της 200!!!
Η ειρωνεία δεν ήτο για τον φίλο και συναγωνιστή tomito! Οι πληροφορίες του είναι πάντα αξιόπιστες. Για την θρασύτατη κορασίδα έλεγα, που δίνει τα απολύτως απαραίτητα και τιμολογεί τις υπηρεσίες της 200!!!
ΜΑΥΡΟ.. αν και το προτέρημα ΒΥΖΑΡΕΣ θέλγει πολλούς....
ΜΑΥΡΟ.. αν και το προτέρημα ΒΥΖΑΡΕΣ θέλγει πολλούς....
εμενα μου αρεσει! μπορω να το εχω το σαββατο?Σού αρέση????? τήν παρασκευή θά στό έχω !!!!!
www.imagerous.com/] [/URL]
εμενα μου αρεσει! μπορω να το εχω το σαββατο?
με ποιον θα τα βρω? με τον αμτζικ ή τον αγιανα? Δε με πειραζει που ειναι εβραια...Σάββατο δεν γίνεται, γιατί είναι Εβραία.
να και ο αλπουλας... τελικα εαν το νικ σου δεν ξεκιναει απο αλφα δεν την γαμας αυτην...την πειραζει αυτην ομως!!!
με ποιον θα τα βρω? με τον αμτζικ ή τον αγιανα?
;)με ποιον θα τα βρω? με τον αμτζικ ή τον αγιανα? Δε με πειραζει που ειναι εβραια...
εχω κανει και χειροτερα...
Με τον Amjik περικαλώ. Αυτός είναι ο πιπινοκυνηγός.
ok γιά παρασκευή ..... έκλεισε !!!!!
Εδω ειμαι γινεται για την Κυριακηok γιά παρασκευή ..... έκλεισε !!!!!
Μαστόρια ξέρουμε κάτι για την παραπάνω?