Καλησπέρα παιδάκια! Νέος εδώ αλλά καιρό παρατηρώ το θέμα… από μαγαζάκια φυλής και μετά κάνα χρόνο σε στούντιο (4-5 γεγονότα όμορφα….
…. Απλά τώρα χρειάζομαι κάτι λίγο παραπάνω κ ως ηδονοβλεψίας κ με αυτό το forum, αναζητώ κάτι λιγάκι παραπάνω καλύτερο..
Ψάχνω για μια κοπέλα (μάλλον ανεξάρτητη η όπως το λέτε… μάλλον μελαχρινή με ωραίο σώμα και μικρή ηλικία (20-30)…..
Έχω από τις παρατηρήσεις μου δει κάποιες όμορφες αιθέριες υπάρξεις που έχετε αναφέρει τελευταίους μήνες… παραθέτω links και ελπίζω για
έστω 1-2 καλές συμβουλές…. Η κατάσταση να είναι με 100+max και 1-2 ώρες αν είναι καλή κοπέλα/gfe φάση. Καλό και το pse και όλα τα άλλα, αλλά χρειάζομαι gfe για τον πρώτο 1γύρω και μετά βλέπουμε
(φαίνεται υπέροχο κορμί και κορίτσαρος … για 150 όπως λέτε στο forum ψήθηκα…. )
(γυναικάρα επίσης και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει… για 80-120 1 ώρα οκ, για 2-3 γύρους τι παίζει??? Κουλούρι δεν με ενδιαφέρει…)
(εδώ έχω διαβάσει διάφορα περίεργα…. Καθαριότητα, πιπίνι, χαζούλη, με 50-80 την ώρα…)
(περίπτωση …. Δηλώνει 28 αλλά μάλλον λίγο μεγαλύτερη… κορμί λαμπάδα και όλα τα συναφή …. )
(πρώην studio girl και τώρα η ξανά πίσω στα studio, δεν ξέρω… απλά κουκλίτσα πρόστυχη τρελλιάρα φαίνεται… )
Υπάρχουν και 2-3 ακόμα που δεν βρήκα τώρα που γράφω αυτό το μήνυμα….Απλά βρε παιδιά ψάχνω κάτι αντίστοιχο, μάλλον για gfe κατάσταση (έστω 1ο γύρω), για 1-2 ώρες να περάσω καλά, να ηρεμήσω από όλες τις μαλακίες που μας συμβαίνουν γύρω μας… . Όπως είπα από studio και μαγαζάκια καλά είναι… π.χ. Αννούλα από φυλής, Μόνικα από Σερβία, Νικόλ από Τριγγέτα… (respect!!!!)
Ευχαριστώ εκ τν προτέρων παιδιά και καλά να περνάτε παντα!