papwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Επιβεβαιώνω κι εγώ,ο Chris είναι πολύ OK άτομο,
βοηθάει όποιον το ζητήσει.
Το tineye την βγάζει καθαρή (για μια φώτο που έψαξα).Πολύς κόσμος τσιμπάει με ψεύτικες φωτό επίσης, γι' αυτό συνεχίζουν να τις βάζουν...
Η δεύτερη είναι αληθινή; Την έχεις δοκιμάσει; Καλό;
Έχεις δοκιμάσει; Όμορφη φαίνεται, αξίζει; Πόσο; Ρίξε φως.
cris τελικα την σοφια τη θεσσαλονικια την πηρες;...κατεβηκε αθηνα;ευχαριστω φιλε μου ουτε νταβας ειμαι ουτε προμοτορας ουτε μονοφαγας...εχω βρει πολλα κομματια αλλα τα καιτε μονοι σας ...πατε και οτι γραφεται στο σαιτ καποιοι αμεσως τα ξερνανε στην καθε μια με το νι και το σι...τι να πω???κρατατε το στομα σας κλειστο βρε παρηδες που νομιζεται οτι θα σας εχτιμησει η καθε μια και δεν λεω για την περιπτωση που εβαλα αλλα για πολλες ακομα.....
εχεισ χασει επεισοδια φιλε μου,,,την κατεβαζω παλι ....και ολοι οι καλοι χωρανε...cris την πηρες τελικα τη σοφια τη θεσσαλονικια;
αρκει μην ζητησει τον κωλο μου ...Επιβεβαιώνω κι εγώ,ο Chris είναι πολύ OK άτομο,
βοηθάει όποιον το ζητήσει.
Το tineye την βγάζει καθαρή (για μια φώτο που έψαξα).
Στο τηλέφωνο το ξεκαθάρισα πως αν δεν είναι αυτή θα φύγει πίσω και μου είπε ναι.
Αξίζει τον κόπο. Δηλαδή, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; Συμφωνείτε;
και χωρανε και γαμανεεχεισ χασει επεισοδια φιλε μου,,,την κατεβαζω παλι ....και ολοι οι καλοι χωρανε...
Γαμώ. Μου αρέσει και το όνομα του site. mskPUTANA ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
η πρώτη δεν έχει φώτο και δεν την έχω συναντήσει για να πω,έχω σχολιάσει λίγο πιο πίσω 50Ε με extraball+10E για owc,cim,cif
πως λες εσύ μούφα?
για τη δεύτερη έχω επίσης σχολιάσει ότι είναι φέϊκ οι φώτο,αν και από κοντά μου ισχυρίστηκε ότι η 1 είναι δικιά της,δε μπορώ να πω περισσότερα γιατί της έρριξα άκυρο
;)Στο ίδιο που παίζει και η Λύδια τύπε!
άμα σφίξουν κι άλλο οι κώλοι να δεις που θα δίνει και τη μαμά δώρο...
Δεν φανταζομαι να την εχεις παρει την μαμα και οχι την κορη αρρωστε !!!
Τώρα αναβαθμίστηκεπρίν λίγους μήνες σε κρυφό στουντιο έπαιρνε 50ε.. ;)
ευχαριστω φιλε μου ουτε νταβας ειμαι ουτε προμοτορας ουτε μονοφαγας...εχω βρει πολλα κομματια αλλα τα καιτε μονοι σας ...πατε και οτι γραφεται στο σαιτ καποιοι αμεσως τα ξερνανε στην καθε μια με το νι και το σι...τι να πω???κρατατε το στομα σας κλειστο βρε παρηδες που νομιζεται οτι θα σας εχτιμησει η καθε μια και δεν λεω για την περιπτωση που εβαλα αλλα για πολλες ακομα.....
Φίλοι,όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Εγώ και ο φίλος μου ψαχνουμε για γυναίκα 40+ που να δέχεται παρτούζα (όχι απαραίτητα ταυτόχρονη διπλή διείσδυση) και τελείωμα στο πρόσωπο.Δέν μας ενδιαφέρει το τέλειο κορμί,αλλά θέλουμε να έχει μία φινέτσα, να είναι εξυπηρετική και να είναι Ελληνίδα.
Όποιος έχει δοκιμάσει κάποια ή γνωρίζει κάποια ας μου απαντήσει ή ας μου στείλει ένα pm.
Σας ευχαριστώ
A όλα κι όλα ,αυτή είναι "ανακάλυψη" του αντί.Βρες εσύ την γκόμενα τύπε και θα δώσω εγώ τα έξτρα!