CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σε ευχαριστω λιονταρακι αλλα να δουμε μηπως την ξερει καποιος....Εγω δεν την ξερω !!!
Σε ευχαριστω λιονταρακι αλλα να δουμε μηπως την ξερει καποιος....Εγω δεν την ξερω !!!
και οχι μονο!!Ναι αλλα τετοιο κωλο που θα βρεις???
καποιος που να γνωριζει γι αυτο?? φαινεται καλο..εχει παρει κανεις μεζε ??
Ναι το εχουν οικογενιακο !!!
Ναι και ενα αυτοκινητο επισης...!Δείξε κατανόηση τύπε! Έχει και ένα σκυλί να ταΐσει!!!
Είναι στην Καλλιθέα δέχεται κατόπιν ραντεβού και είναι ψιλοπερίεργη. Εαν σε πα΄ρει από καλό ματι τρώς καλά. Είναι milf, και η τιμή της ορέπει να είναι 70, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Επίσης πάει στο lacoba.Καλημερα σε ολους η Μαρτα εχει αναφερθει αλλα δεν βρισκω που.......αν μπορει καποιος βοηθαει....ευχαριστω...
Μούφα ειναι της krystal Clayne οι φωτό κάποιο καλόπαιδο παίζεικαλημερα αδελφια μια dora doutsou? ειναι απο fb και badoo ?
Είναι στην Καλλιθέα δέχεται κατόπιν ραντεβού και είναι ψιλοπερίεργη. Εαν σε πα΄ρει από καλό ματι τρώς καλά. Είναι milf, και η τιμή της ορέπει να είναι 70, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Επίσης πάει στο lacoba.
Aυτά. Εάν πάς κάνε αναφορά.
Mιλάτε σοβαρά πως αυτό το χάλι ζητάει 150 και κάποιοι του τα δίνετε;
Α! Είναι και "περίεργη".
Να μην είμαι γυναίκα ρε γαμώ το!
Στο φατσοβιβλιο φιλε κανε της αιτημα και θα σε δεχτει! εχει πολλες φωτο μεσα!ρε παιδια αυτη τη gabriela που την βρισκουμε;υπαρχει καπου αγγελια της με φωτο;
γραφειο.. εχε μαζι σου 20ρικα!!!!!
Thanks Filos an paw tha sas pw.... sorry gia Greekenglish kolise pali to paliolaptop....Είναι στην Καλλιθέα δέχεται κατόπιν ραντεβού και είναι ψιλοπερίεργη. Εαν σε πα΄ρει από καλό ματι τρώς καλά. Είναι milf, και η τιμή της ορέπει να είναι 70, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Επίσης πάει στο lacoba.
Aυτά. Εάν πάς κάνε αναφορά.
μαλλον μπερδευτηκα δεν μιλαω για αυτην την gabriella αλλα την αλλη την λιθουανηαμα εχεις τετοια εκπτωση να πω οτι ειμαστε φιλοι να μου κανει και μενα καλη τιμη? και τι προγραμμα ζητησες? παρε τις τηλεφωνο ρε φιλε να κανεις τη δουλεια σου καλα και ασε τα mail για αυτες που δεν βαζουνε τηλεφωνο
τρέχει κάτι γατάκι? άντε μην σε αρχίσω στις φάπες πρωινιατικα
καλή στο κρεβάτι, 150 + anal, την έχω πάρει δυο φορές και ήμουν ευχαριστημένος. Το 150 + αναλ + ξενοδοχείο είναι μάλλον πολύ για την εποχή.
Μπαι δε γουει, έχετε καμία ιδεα γιά το παρακάτω κορασίδιο
τα γραφεια και τα εικοσαρικα μου τη δινουν..τιμωρειστε τους παιδες!!!