eparxioti123
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξερουμε κατι για την iris?
Απο εμενα, ουδεν !!!ξερουμε κατι για την iris?
ξερουμε κατι για την iris?
ξερει κανεις τπτ γι αυτο το μουνακι ?
καλημέρα στους συναγωνιστές πάει ένας χρόνος που παρακολουθώ τα site και ομολογώ ότι κάνετε φοβερή δουλειά . δεν σας κρύβω ότι με έχετε βοηθήσει αρκετά στο να μην κάνω λάθος επιλογές μιας και οι περιστερές αγγελίες είναι fake με ΚΑΤ εξεσεση κάποια γραφεία . σκοπός μου λοιπόν είναι και εγώ αν μπορέσω να βάλω το χεράκι μου όσο μπορώ να βοηθήσω . το άθλημα πάντως έχει πολλή διάβασμα τρέξιμο ρίσκο και χρήματα ...
καλημερίζω ....
Απο εμενα, ουδεν !!!
είναι κόλλημα και αρρώστια το μουνί φίλε μου έχω φάει πολλά λεφτάΣΤο κυνήγι του πληρωμένου μουνιού όλοι μας....
είναι κόλλημα και αρρώστια το μουνί φίλε μου έχω φάει πολλά λεφτά
Παρομοίως.
" Το 80% των χρημάτων που έβγαλα το κατανάλωσα στις γυνάικες και στο πιοτό. Το υπόλοιπο 20% το ξόδεψα άσκοπα." George Best. Ποδοσφαιριστής.
Εγώ δεν πίνω αλκοόλ. Οπότε καταλαβαίνεις που πάνε τα λεφτά που βγάζω.
είναι κόλλημα και αρρώστια το μουνί φίλε μου έχω φάει πολλά λεφτά
Θα μπορούσες να πείς πως έχεις πολλές καταθέσεις στη Moona Banka.
Θα μπορούσες να πείς πως έχεις πολλές καταθέσεις στη Moona Banka.
Είναι η μόνη τράπεζα που δεν κάνεις αναλήψεις. Μόνο καταθέσεις.
έχει συναντήσει κανείς κάποια από τις κοπέλες αυτές; μην μου πείτε ότι είναι γραφείο το ξέρω ... ρωτάω αν πήγε κανείς και έμεινε ευχαριστημένος
την Άννα φίλε μου. αλλά πριν κανένα χρόνο δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήτανε και ποιο αδινατη,και καινούργια σχετικά το άθλημα αδιάφορη δεν θα την έλεγα αν και έχω σκεφτεί να την τιμήσω και πάλη αν και δεν θέλω να τρώω το ίδιο φαγητό. από τις φωτο βλέπω ότι έχει παχύνει
όχι αλλά μην ξεχνάς ότι ήτανε καινούργια τώρα έχει προϋπηρεσία και αυτό μερικές φορές είναι και καλό και κακόευχαριστώ φίλε μου .. από αυτά που έγραψες συμπεραίνω ότι δεν προσπάθησε να σου πάρει απλά τα λεφτά και να φύγει...