CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δωσε αν θες κατι συγκεκριμενο φιλε μου...σου στελνω π.μ και περιμενω νεα...μπαρακια σε ψυρη, γκαζι..
δωσε αν θες κατι συγκεκριμενο φιλε μου...σου στελνω π.μ και περιμενω νεα...μπαρακια σε ψυρη, γκαζι..
δωσε αν θες κατι συγκεκριμενο φιλε μου...σου στελνω π.μ και περιμενω νεα...
Την έχω πάρει, μετρια σε προγραμμα. Πρόσφερε κώλο, άλλα δεν το πολυκατείχε. Πολυ εμφανίσιμο μιλφ, 45 και βάλε. Τρυφερή, μιλάει χαμηλόφωνα και σε παραπέμπει σε gfe. Ελπίζω να σε κάλυψα...
εχω παει εκει με 3 διαφορετικες γκομενες,λοιπον ειναι καλη φαση για χαλαρο ποτακι αλλα εκει οποιος καινουργιος μπει τον κοβουν απο πανω ως κατω και αν πας να κανεις κατι τοτε θα δωσεις λαθος μηνυματα και φυσικα αν εχεις διαφορα βλεματα πανω σου δεν ξερω κατα ποσο θα γινουν πολλα...παντως εκει παιζουν παρεες 6-8 ατομων ...γιατί δεν πάτε στο Nirvana swingers club ?
Συγνωμη η φωτο μαλλον δεν ειναι αληθινη ετσι?Καλησπέρα παίδες μήπως υπάρχουν πληροφορίες για τη παρακάτω κυρία;;;
Δοκίμασε κανένας;;;
Γιάννα νομίζω τη λένε.
Συγνωμη η φωτο μαλλον δεν ειναι αληθινη ετσι?
Δε νομιζω να βγηκε με ζαρτιερες στον ακαλυπτο της οικοδομης....
παντως αν ειναι αυτη στις φωτο θα ηθελα να την τιμησω.Δε ξέρω πάντως από google καθαρή βγαίνει και έχουμε μαρτυρία του eponin11 που τη συνάντησε και
δεν ανέφερε τίποτα για fake φώτος.
οποτε αναμενουμε τις πληροφοριες του συναγωνιστη που εδοκιμασε.Δε ξέρω λεπτομέριες φίλε,δε τη συνάντησα.Ο eponin11 έγραψε στη προηγούμενη σελίδα ότι τη συνάντησε
και είχε γενικά μέτριες εντυπώσεις.
Tιμες ,καποια αγγελια της για επικοινωνια ?Την έχω πάρει, μετρια σε προγραμμα. Πρόσφερε κώλο, άλλα δεν το πολυκατείχε. Πολυ εμφανίσιμο μιλφ, 45 και βάλε. Τρυφερή, μιλάει χαμηλόφωνα και σε παραπέμπει σε gfe. Ελπίζω να σε κάλυψα...
καυλα φαινεται...απο σερβις ξερουμε τι παιζει?η σοφία η ιταλίδα (ορθότερον αλβανίδα) φαίνεται ότι επέστρεψε
καυλα φαινεται...απο σερβις ξερουμε τι παιζει?
Εχει και ενα πατουρι !!!καυλα φαινεται...απο σερβις ξερουμε τι παιζει?
για πες...Εχει και ενα πατουρι !!!
πολωνεζα...η σοφία η ιταλίδα (ορθότερον αλβανίδα) φαίνεται ότι επέστρεψε