pattakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
γνωρίζει κανείς αυτό
΄ο χαρακτηρισμος ''ζουμερη'' για πουτανα, ειναι ο ιδιος του χαρακτηρισμου ''φιλοτιμος'' για ποδοσφαιριστή. δηλαδή, μετριώτητα...
γνωρίζει κανείς αυτό
Για ριξε και απο εδω το τηλεφωνο τηςεστειλα μειλ φιλε και μου εστειλε τηλ την πηρα και μου ειπε οτι ειναι 3 κοπελες αν θελω και τις τρεις η μια η τιμες ξεκινανε απο πενηντα ευρω για κανονικο προγραμμα. μου ειπε θα περασουμε καλα και ειχε και καβλιαρικη φωνη. ισως την δοκιμασω μεσα στη εβδομαδα. αναμενετε νεα μου
50 ευρω;Στουντιο ειναι;εστειλα μειλ φιλε και μου εστειλε τηλ την πηρα και μου ειπε οτι ειναι 3 κοπελες αν θελω και τις τρεις η μια η τιμες ξεκινανε απο πενηντα ευρω για κανονικο προγραμμα. μου ειπε θα περασουμε καλα και ειχε και καβλιαρικη φωνη. ισως την δοκιμασω μεσα στη εβδομαδα. αναμενετε νεα μου
με ειχε κανει καποτε add στο facebook μια helene ukraine. μουναρος φαινοταν. ομως μετα βγηκε απο το facebook. που με θυμηθηκε και μου ξεναεστειλε εμαιλ...την εχει δοκιμασει κανεις?
Το παρόν εδοκιμάσθει, και δεν προτείνεται καθότι ψυγείο παρά την καλλίγραμη σωματοδομή του.
γνωρίζει κανείς αυτό ]
Ναι studio στα πατησια
Το Μουσείο όμως δεν είναι στα Πατήσια, αλλά στην πρώην οδό Πατησίων. Εκτός κι αν οι κορασίδες που εργάζονται εκεί είναι για..... το μουσείο!
καλησπερα στους φιλους! ξερει κανενας τιποτα για αυτην την αγγελια?
εστηλα mail για να δουμεόχι δεν ξέρω αλλά ο τρόπος που κρύβει φάτσα με έκανε να πω μόλις το είδα "σίγουρα τραβεστί".... μπορεί και να σφάλλω