Fuckable
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5
- Πόντοι
- 11
Google it και αμα σου ρθει αυτη στις φωτο χέσε με.
ναι,οτι εισαι καμενος.λες να ρθει η τυπισσα υης φωτο?
παιδια καλημερα ξερει κανεις κατι για μια aleksandra γυρω στα 29 της στελνει καποιος mail και μετα δινει τηλ
Καλησπέρα και απο εμένα εχουμε καμία καλή πρόταση για σήμερα ?
Εμενα δεν το σηκώνει .....και ομως μιλησα μαζι της , απο ρωσια πολυ καλα ελληνικα επιμενει οτι οι φωτο ειναι δικες της, της ειπα βεβαια οτι τις βρηκα και αλλο σαιτ. ολα και πρωκτικο 100 εβραιοι.
ψηνομαι να βουτηξω στις βυζαρες.
εχουμε καμια σχετικη πληροφορια ?????????????????
καλα τα λες-ευχαριστω και για την ανεξαρτητη μουναρα σου που μου συστησες!!σωστος ο παιχτης..
το πηρανε ειδηση τον ηλιθιο τον νταβα..
κ μην κανετε τον κοπο να του στειλετε, θελει ανταλλαγμα ανεξαρτητη μουναρα
για να την προωθησει μετα ο ιδιος φυσικα..
δεν ξερω πολυ fake μου φαινεται
δεν ξερω πολυ fake μου φαινεται
τη μαρτα την ειχα παρει πριν καιρο. (παρακολουθουσα το σαιτ αλλα δεν ημουν μελος) ηταν στο σπιτι της στην καλλιθεα κοντα στα goodys στη σιβιτανιδου, εκανε φουλ προγραμμα 2 εκτονωσεις με 50 ευρω αλλα ηταν καραμουφα και δεν την ξαναπηρα. μακριαααααααΆλλη ερώτηση. Μία Μάρτα από Καλλιθέα που βάζει διαρκώς αγγελίες λέει τίποτα? Την πήρα τηλέφωνο και μου είπε 70 ευρώ την ώρα φουλ πρόγραμμα σε ξενοδοχεία Καλλιθέα. Είχα την εντύπωση ότι είχε δικό της χώρο, κάτι τέτοιο είχε ειπωθεί. Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Οι φωτογραφίες της δε με τραβάνε πολύ, αλλά αν είναι και κάνει καλό πρόγραμμα...
50 για μία φορά ή όσες μπορέσεις μέσα στην ώρα? Μου είχε πει για το φουλ πρόγραμμα με τα 50 και ότι πάει σε 3-4 ξενοδοχεία κέντρο, αλλά δεν την έχω καλέσει ακόμα αφού δεν είδα τίποτα αναλυτικό να έχει γραφτεί για αυτήν. Άρα αξίζει, ε?
Edit: Α, οκ. Ευχαριστώ!
Καλησπερα,υπαρχει τηλ της Ιρινας?
Ως ποτε νομιζεις θα γινεται αυτο??? Εγω οταν βαρεθω τα στανταρακια της φυλλης μαζευω τα λεφτα κ της καυλες μου να καταθεσω η σε στουντιο. Πλεον ομως αρχίζω κ το ξανασκέφτομαι το 50αρικο...!αντι να πεφτουν οι τιμες και να προστιθενται υπηρεσιες γινεται το ακριβως αντιθετο.παραδειγμα η παολα22 ή αλικη που συνανταει σε ξενοδοχειο στο μαρουσι ηθελε 50ευρω την ωρα με οσες φορες αντεχεις.τωρα θελει 50 ευρω για μια φορα και καποιος πιο πισω ειχε πει οτι ηθελε 70.τελικα μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας γιατι σιγουρα καποιος τις εβαλε ιδεες αλλα βρισκει και τα κανει.
ενοιασου και του ετοιμαζω το βρισιμο.Την μια φορα μου ειχε υποσχεθει μια με 20 ευρω την οποια ειχε φερει πρωτα αυτος σπιτι του.Οταν του ειπα γιατι δεν εφερε να την δω μου ειπε οτι παχυνε δεν δα μου αρεσε οτι περασε και η ωρα και θα την πηγαινε σπιτι της κλπ .Λεω να του πω οτι βρηκα μια πιτσιρικα με ενα 20αρικακιμια ωρα και θα των φτιαχνω καθε μερα καμια ιδεα?