σπιτι της ......
Καλημέρα.
την κοπέλα ξέρει κανείς που την βρίσκουμε?
μην βαριεσαι διαβασε και λιγακι ....
σπιτι της ......
Καλημέρα.
Στειλε μηνυμα στους παικτες !!!
Καλημέρα.
σπιτι της ......
μην βαριεσαι διαβασε και λιγακι ....
Καλημέρα.
Συναγωνιστες δωστε ολη προσοχη!!!!!!!!!
μπορει να ναι κι οπως τα λες...καλο ειναι ομως να εχουμε το νου μας!!!!καλα μη τρελαινεσαι το πιθανοτερο να ναι μουφα..κανας ανταγωνιστης νταβατζακος ή κανας αγαπουλης που δε του κατσε τσαμπα η γκομενα
ενοιασου και του ετοιμαζω το βρισιμο.Την μια φορα μου ειχε υποσχεθει μια με 20 ευρω την οποια ειχε φερει πρωτα αυτος σπιτι του.Οταν του ειπα γιατι δεν εφερε να την δω μου ειπε οτι παχυνε δεν δα μου αρεσε οτι περασε και η ωρα και θα την πηγαινε σπιτι της κλπ .Λεω να του πω οτι βρηκα μια πιτσιρικα με ενα 20αρικακιμια ωρα και θα των φτιαχνω καθε μερα καμια ιδεα?καλησπερα και συγνωμη για την παρατηρηση αλλα αυτα που λεει ο φιλος σου δεν παιζουν απλα τα λεμε για να καυλαντισουμε τωρα γιατι δεν σε ενημερωνει και σενα που υποτιθετε εισαι και συ σε κλειστο κυκλο ενας θεος ξερει ,εγω παντως αν ειχα τετοιο φιλο θα τον ειχα συχτηρισει ,εγω με τον φιλο μου εχουμε κοινοκτημοσυνη τα τρωμε και τα μοιραζομαστε ολα μαζι
Τι ξέρουμε για την παραπάνω?
τι ακριβως εννοει ο ποιητης?μπορειτε να χρησιμοποιειτε το τυποποιημενο παρακατω μειλ που ετσι απο τα νευρα μου,εστειλα του μαλακα......Ποσο μα ποσο μαλακας μπορει να εισαι....βρε παπαρα ουτε μια απατη της προκοπης δεν μπορεις να στησεις...αν γαμουσα πουστρακια θα ησουν πρωτος στη προτιμηση μου...στειλε οτι μαλακια θελεις τωρα,δεν προκειτε να διαβαστει,μπηκε το μειλ στα εισερχομενα σκουπιδια.....ΜΑΛΑΚΑ,ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ......
Συναγωνιστες δωστε ολη προσοχη!!!!!!!!!
Να του πεις ότι βρήκες με 15 καλύτεραενοιασου και του ετοιμαζω το βρισιμο.Την μια φορα μου ειχε υποσχεθει μια με 20 ευρω την οποια ειχε φερει πρωτα αυτος σπιτι του.Οταν του ειπα γιατι δεν εφερε να την δω μου ειπε οτι παχυνε δεν δα μου αρεσε οτι περασε και η ωρα και θα την πηγαινε σπιτι της κλπ .Λεω να του πω οτι βρηκα μια πιτσιρικα με ενα 20αρικακιμια ωρα και θα των φτιαχνω καθε μερα καμια ιδεα?
Αυτή την έχει κανείς δοκιμάσει????
Την βρήκα σε 2 μεριές:
και ομως μιλησα μαζι της , απο ρωσια πολυ καλα ελληνικα επιμενει οτι οι φωτο ειναι δικες της, της ειπα βεβαια οτι τις βρηκα και αλλο σαιτ. ολα και πρωκτικο 100 εβραιοι.Αυθεντικότατη αγγελία...
και ομως μιλησα μαζι της , απο ρωσια πολυ καλα ελληνικα επιμενει οτι οι φωτο ειναι δικες της, της ειπα βεβαια οτι τις βρηκα και αλλο σαιτ. ολα και πρωκτικο 100 εβραιοι.
ψηνομαι να βουτηξω στις βυζαρες.
εχουμε καμια σχετικη πληροφορια ?????????????????