apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Για τον optimus prime μου φερνει λιγο...η κανω λαθος?????έχει γίνει πολυ συζήτηση πιο πίσω ψάξε λιγο..
Για τον optimus prime μου φερνει λιγο...η κανω λαθος?????έχει γίνει πολυ συζήτηση πιο πίσω ψάξε λιγο..
Συγνώμη αλλά έψαξα μήπως έχει γραφτεί κάτι αλλά δεν βρήκα και έτσι παίρνω το θάρρος εάν μπορούσες να με βοηθήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρωνέχει γίνει πολυ συζήτηση πιο πίσω ψάξε λιγο..
φιλε απο κορμι πρεπει να ειναι αυτη απο ν.κοσμο που ειχε βυζαρες αλλα οταν κανονισε συναγωνιστης και την ειδε απο κοντα ειπε για χαλια φατσα ποθ φενοταν σαν τραβελι.ολγα νομιζω το ονομα...ειχε 2-3 φωτο στην αρχη και μετα εβαλε και αλλες απο εισοδο σε ξενοδοχειο πανω σε κοτερα κλπ...δεν ξερω αν βοηθησα αλλα κατα 99% ειναι αυτηΘυμάσαι με τι όνομα ήταν ή είναι στο mamba?
Γιατί δεν μου θυμίζει κάτι??
Συγνώμη αλλά έψαξα μήπως έχει γραφτεί κάτι αλλά δεν βρήκα και έτσι παίρνω το θάρρος εάν μπορούσες να με βοηθήσεις. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Εαν ειναι αυτη που λες...τοτε δεν ειναι αυτη στης φωτο.Αυτη που αναφερεις ηταν παχουλη κ ξανθια...!Εισαι σιγουρος για αυτο που λες?δεν έψαξες αλλα τεσπα .δεν εχω πάρει την εν λόγο .τα παιδιά έλεγαν οτι για το 50ρικο ειναι μια καλη επιλογη.παλια λένε εδινε πιπεσ σε καταστηματα με ανταλαγμα κανενα ρουχο κλπ δεν ξερω.αν οντως ψάξεισ θα βρεις πιο πολλα ινφο
δεν έψαξες αλλα τεσπα .δεν εχω πάρει την εν λόγο .τα παιδιά έλεγαν οτι για το 50ρικο ειναι μια καλη επιλογη.παλια λένε εδινε πιπεσ σε καταστηματα με ανταλαγμα κανενα ρουχο κλπ δεν ξερω.αν οντως ψάξεισ θα βρεις πιο πολλα ινφο
Θυμάσαι με τι όνομα ήταν ή είναι στο mamba?
Γιατί δεν μου θυμίζει κάτι??
Ναι μπράβο. Αυτή. Στις φωτό έχει φόρα παρτίδα τις βυζάρες και δε βλέπεις το πρόσωπο. ΑΛΛΑ νομίζω πως πρέπει να είναι μιλφόνι (χωρίς να είμαι 100% σίγουρος)φιλε απο κορμι πρεπει να ειναι αυτη απο ν.κοσμο που ειχε βυζαρες αλλα οταν κανονισε συναγωνιστης και την ειδε απο κοντα ειπε για χαλια φατσα ποθ φενοταν σαν τραβελι.ολγα νομιζω το ονομα...ειχε 2-3 φωτο στην αρχη και μετα εβαλε και αλλες απο εισοδο σε ξενοδοχειο πανω σε κοτερα κλπ...δεν ξερω αν βοηθησα αλλα κατα 99% ειναι αυτη
Εαν ειναι αυτη που λες...τοτε δεν ειναι αυτη στης φωτο.Αυτη που αναφερεις ηταν παχουλη κ ξανθια...!Εισαι σιγουρος για αυτο που λες?
φιλε απο κορμι πρεπει να ειναι αυτη απο ν.κοσμο που ειχε βυζαρες αλλα οταν κανονισε συναγωνιστης και την ειδε απο κοντα ειπε για χαλια φατσα ποθ φενοταν σαν τραβελι.ολγα νομιζω το ονομα...ειχε 2-3 φωτο στην αρχη και μετα εβαλε και αλλες απο εισοδο σε ξενοδοχειο πανω σε κοτερα κλπ...δεν ξερω αν βοηθησα αλλα κατα 99% ειναι αυτη
αν και ειχα πετυχει πααααααρρρρααααααα πολυ τιμη για διωρο + με φουλ προγραμμα δεν τιμησα ειχα καλυτερες επιλογες απο εκει... ;) ;) ;)Dinger αν είναι αυτή που λες η γυναίκα είναι έκτρωμα...
αν και ειχα πετυχει πααααααρρρρααααααα πολυ τιμη για διωρο + με φουλ προγραμμα δεν τιμησα ειχα καλυτερες επιλογες απο εκει... ;) ;) ;)
οτι 1ον παιζει να ειναι κοριτσακι 3ου φιλου και 2ον ακομη και να μην ειναι οι φωτογραφιες φαινονται πολυ παλιες οποτε φαντασου πως θα ειναι τωρα...απο προσωπικη εμπειρια οχι...Diger
Εσύ ξέρεις κάτι για την γιατί οι γνώμες διίστανται.
οτι 1ον παιζει να ειναι κοριτσακι 3ου φιλου και 2ον ακομη και να μην ειναι οι φωτογραφιες φαινονται πολυ παλιες οποτε φαντασου πως θα ειναι τωρα...απο προσωπικη εμπειρια οχι...
στρατο δεν ξερω αν πηγε αλλα σιγουρα τον καλεσανΟΚ ευχαριστώ άσε να δούμε μήπως ξέρει καποιος άλλος
E τι? καθαρο ειναι το αποτελεσμα. Μονο 1 βρεθηκε κ αυτη ειναι απο το site που εμφανιζεται...!
Να δουμε τι θα σου ερθει!!
E τι? καθαρο ειναι το αποτελεσμα. Μονο 1 βρεθηκε κ αυτη ειναι απο το site που εμφανιζεται...!