CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτην εννοω...ευχαριστω...
σε ενδιαφερει τελικα να στειλω το μαιλ της σε πμ???
Αυτην εννοω...ευχαριστω...
δεν τα κλαις φιλε μου παντως καλο κορμι οχι πολυ ομορφη φατσουλα δεν κανει αναλ τωρα απο τοτε που ειχα δοκιμασει εχουν βγει πολυ καλυτερες κατα εμενα αλλα αυτο ειναι προσωπικο μου γουστο...Παρεπιμπτοντως ,την εχει δοκιμασει κανενας αυτη την Αιμιλια ,αξιζει το 100ρικο?
Γραφειο ειναι με 80ευρω+20+20+20=20 και παει λεγοντας.Έχει κάποιος εικόνα για την κυρία εδω;
καλα απο σενα με τοσα προβληματα και ΚΑΒΟΥΡΙΑ στη τσεπη δεν περιμεναμε κατι διαφορετικο !!!!!!!!!!!!!!μια αγγελια που κυκλοφορει για ανεξαρτητη 25αρα που προσφερει παρεα
ειναι η Ναντια η τραγουδιστρια..
η μαλακο θελει 130 για μια εκτονωση
μην ενδιδετε στο καθε τσοκαρο
Να διαβαζεις και να ενημερωνεσαι αν θελεις να παιζεις με μεγαλα παιδια!
Κολλησε παρασημο ο ποδολαγνος, αλλα αν θες να περασεις και εσυ να παρεις ενα δεν σε σταματει τιποτα!
Που το ζητάνε αυτό ρε παίχτη?Δώσε ινφο!!
με αυτους τους 2 το ψαχνει ακομη η επιστημη αν και τον ντινο δλδ δεν τον βλεπω να ανταποκρινεται στα..καλεσματα του SPL...καλα απο σενα με τοσα προβληματα και ΚΑΒΟΥΡΙΑ στη τσεπη δεν περιμεναμε κατι διαφορετικο !!!!!!!!!!!!!!
γυρνα στον υπνο σου σαν καλο παιδι.....
Τι 25,45-50 καλύτερα...
αγορι μου αφου ανταποκρινεσαι εσυ γιατι να εκτεθει ο ντιναρας ???????με αυτους τους 2 το ψαχνει ακομη η επιστημη αν και τον ντινο δλδ δεν τον βλεπω να ανταποκρινεται στα..καλεσματα του SPL...
Η Ψάχνω για μαλάκες ξαναχτυπά
απαντάει με mail kavla_206@yahoo.gr
και ζητάει msn ή skype
και μετά σκάει το στόρυ για paysafe, paypal , winbank προπληρωμή και δεν δίνει φοτό λέει ισχύει αυτή της αγγελίας
Σήμερα είχα συνεύρεση με την Βερόνικα . Παιδιά μακρυά. Ένα κομοδίνο που δεν με άφηνε ούτε το στήθος να της πιάσω. Υο γραφείο και αυτό προβληματικό με κορόϊψε λέγοντας ότι κάνει φουλ πρόγραμμα μα όταν της ζήτησα λώκο μου είπε ότι ποτέ δεν κάνει ούτε θα κάνει. Πρόσωπο και σώμα πολύ καλό αλλά τα υπόλοιπα άστα, ΜΑΚΡΥΑ όσο μπορείτε
και γιατι δεν την ρωτας ο ιδιος στο θρεντ της?να ρωτησω κατι ρε παιδια.σκεφτομαι να παρω την nayomi ειναι 100 με πρωκτικο τελικα η 150?
;)να ρωτησω κατι ρε παιδια.σκεφτομαι να παρω την nayomi ειναι 100 με πρωκτικο τελικα η 150?
Eννοειτε πλανηταρχη...στειλε pm...ποτε ηταν η τελευταια φορα που την συναντησες?σε ενδιαφερει τελικα να στειλω το μαιλ της σε πμ???