papwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Ωραίος ο παίχτης,δε πήγε το μυαλό μου.Ήταν βλέπεις και το διαφορετικό τηλ.
Εύγε. RESPECT.
Και παλι τα 250 ειναι too much! :S
Τη συγκεκριμένη μπορείς να τη βρεις εδώ: και εδώ: .
Από το πρώτο μάλλον γραφείο είναι.Μαζί της και η Νάντια (η τραγουδιάρα) που είχε το κασέ της στα 200Ε πριν λίγο καιρό
και τώρα το έριξε στα 130Ε (τι κάνει η κρίση),αν βέβαια έρχεται η ίδια, και μια Χριστίνα αγνώστων λοιπών στοιχείων
που ψάχνει κορόιδα των 250Ε.
Ε προφανως. Αλλα τα 250 και αλλα τα 150 για τη Ρουσακη.Τί μας διδάσκει αυτό το γεγονός; Να αφήσουμε και την Ρουσάκη να περιμένει πάνω από το τηλέφωνό της το οποίο δεν θα χτυπάει, μέχρι να ρίξει την τιμή της κι αυτή στα 150 τουλάχιστον (και πολλά είναι!)
Διότι οι τιμές από τις ακριβές εγχώριες πουτάνες είναι σαν τις τιμές των ακινήτων. Και λεφτά να έχεις σήμερα, δεν αγοράζεις, αφού υποθέτεις βάσιμα πως αύριο θα το βρεις φτηνότερο. ;)
Ε προφανως. Αλλα τα 250 και αλλα τα 150 για τη Ρουσακη.
ξέρει κανείς;;;;;;
κοίτα τα pm σου.
Που θα την βρουμε αυτοι ρε παιδες???
Αν γνωριζει κανεις το τηλεφωνακι της ας μου το στειλει p.m.
Για αυταρχικο ναι ,για πηδημα δεν ξερω .Μιας και πιο πανω η συζητηση ηταν για γκομενες απο τη sirina και μιας που ηχησαν οι σειρηνες 11 η ωρα (τυχαιο δε νομιζω) μπορει καποιος να απαντησει αν εχει βγει στο κλαρι και η Ηλεκτρα η Γαλανου???
Όσο συνεχίζουμε αυτή μας την μαλακία, τόσο ο Τόμσεν θα συνεχίζει να μας βάζει κωλοδάχτυλο..
Αυτο που φοβομουν, γινεται !!!
Φοβαμε μην κατσουμε και στα του καθε Τομσεν !!!
Nα ρωτησω μαγκες οι Μαγια το μιλφ 45 και βαλε με τα βυζια τα μεγαλα και την πολυ μετρια εμφανιση αλλα οικονομικη τιμη συνεχίζει το σπορ?Η τελευταια αγγελία της στο freelist είναι απο 18/7.Πηρα τηλ για να ενημερωθώ και δεν απαντουσε.Κανεις που να γνωριζει κατι παραπανω.Ευχαριστω!
δηλαδη τα 50αρικα που γινονται 80 με ξενοδοχειο ,τα στουντιο με 50 και τα μπουρδελα με 20 ?μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε λίγη οικονομία? να αφήσουμε τα call girl και να φυλάξουμε κάποια χρήματα στην άκρη? έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες και είναι σίγουρο ότι θα χρειαστούμε λεφτά στο προσεχές μέλλον. ας επιλέξουμε πιο οικονομικές λύσεις που να μην επιβαρύνουν το πορτοφόλι μας.
Να εισαι καλα θα ξαναδοκιμασω.Ενταξει και εγω δεν περιμενω φωτομοντελο να μην εχει μονο τρελες πατσοκιλιες-πατσοκωλο. Αλιως ενα 10αρικακι για το ταξι και σπιτι της.Δεν υπογραφουμε κ συμβολαιο...φιλε εγω ειχα κλεισει μαζι της το σαββατο μιλησαμε τα συμφωνησαμε αλλα το ακυρωσα τελικα γιατι ενω απο τις φωτο φαινεται καλη ''φοβαμαι'' μην δω απο κοντα καμια τελειως πατσαβουρα στο σωμα και κλαιω τα λεφτα μου.παντως δεν το σταματησε το αθλημα.και εγω για την πετυχω την επαιρνα καμια βδομαδα και την πρωτη φορα που την πετυχα μιλαγε σιγα γιατι ηταν στον δρομο και μου ειπε να την ξαναπαρω,ετσι την πηρα το σαββατο.