giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Μπά άσε καλύτεραΑυτη ερχεται και σαν Ισμηνη. Διαλεξε και παρε!!
Μπά άσε καλύτεραΑυτη ερχεται και σαν Ισμηνη. Διαλεξε και παρε!!
Γραφειο.Ησυγκεκριμενη κοπελλα ειναι κυπρια.Ετσι λεει.Σχεδον σαν τις φωτο.Ψηλη,ευγενικη.Στον αγωνα καλη,διεκπαιρεωτικη...Η κωλαρα μοιαζει αρκετα σε αυτη την position!Μονο που το γραφειο δεν ειναι αξιοπιστο...Την δευτερη φορα εστειλε αντι αυτης που ειχα δει φωτο,μια αλβανιδα μπουρουχα...Προσοχη στην συννενοηση.αυτο φαινεται καλο...ξερει κανεις τπτ?
καλημερα το προφιλ της υπαρχει κανονικα στο face ...και απο την περιγραφη που εκανες νομιζω οτι ειναι αυτη φιλε μου= πολυ καλο παιδι οντος και φυσικα της αρεσει ο ερωτας και εχει παθος με την καθαριοτητα..ολα αυτα αν ειναι αυτη φιλε μου που νομιζω οτι ειναι....
Τι μουφες, ειναι αυτες ???Λοιπόν παιδία βρήκα κάτι προφίλ στο φβ δείχνουν ενδιαφέρον πιστεύω, σε κάνουν add και μιλάνε κιόλας .Δεν έχω δει να αναφέρονται κάπου οπότε καλή μας τύχη!!!
Ψεύτικες Φώτο δηλώνει πως εργάζεται σε οίκο ανοχής στην Έδεσσα
Καθαρές Φώτο σε δεν έχω προλάβει να μιλήσω
Και τέλος αυτή κάποιες Φώτο δείχνουν καθαρές μιλήσαμε λίγο Μέτα βγήκα δεν ξέρω τιμές κτλ
εσυ πας μονο με οσες εχουν διαγνωση ε?
οκ μια χαρα!!!
οχι ντινο περιμενουμε να βγαλει το εργαστηριο σου τις απαντησεις τοσο καιρο...δεν εχω καταλαβει το πνευμα σου παντως καποιες φορες...
απλα δεν κολησαμε κατι οταν βρεθηκαμε...και δεν ξερω αν οτι κολησαν καποιοι κατι ηταν απο την κοπελα και δεν ηταν ισως αυτο που ειπαν ...ειπαμε..
εχουμε ενδειξεις οτι κολλαει παρασημα..
τη δικια σας την σιγουρια δεν καταλαβα..
Για εμας την φτωχολογια καμια ας πουμε καλη με κανενα 50 ευρο υπαρχει ρε παιδια...?
Σε ευχαριστωΕύα (ρωσσίδα) και Σάσα (ρουμάνα),κοίτα λίγο εδώ:
Γραφείο είναι , μαζί τους και η Άννα .
80 ευρώ η ώρα για την κάθε μια +20 +20 +20......
Υπάρχουν κριτικές για τις εν λόγω κυρίες και στους απέναντι.
Παιδιά υπάρχει τηλέφωνο από κανένα ελληνικό πουτανάκι για Αθήνα,με λογικές τιμές,δοκιμασμένο γιατί είμαι νέος σ αυτά μη φάω καμια φόλα.
ξέρει κανείς;;;;;;αν δεν φας και καμιά φώλα πώς θα μάθεις νέε μου?
Πάολα22ήΑλίκη22 (δεν απαντάει στο τηλέφωνο) 50-70Ε
Ιρίνα40+ 50Ε+ξενοδοχείο 15-20Ε= 65-70Ε
Αλβανίδα24 50Ε
και 1 βουλγάρα26 με 50Ε