giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
δεν τον εχεις δει με λευκα, γι αυτο το λες αυτο..Και του παν τα κοκκινα
δεν τον εχεις δει με λευκα, γι αυτο το λες αυτο..Και του παν τα κοκκινα
και να σκεφτεις οτι ο πλεζουρας ΔΕΝ το κανει για τα λεφτα..Ελεος......... Απλά.... είπαμε οικονομικη κρίση αλλα όχι και έτσι....
Παιδια ειναι καινουργιο ΟΚ.Μην πατε να δωσετε 250 ευρο.Κατεβαστε πρωτα την τιμη με τα τηλεφωνα σας λεγοντας πως ειναι παρα πολλα.Μην το καψουμε δινοντας της 250αρες.ΕλεοςEίσαι σοβαρός?Πρωτη φορά και ζητάει 250???Τα ρισκάρεις?
Παιδια ειναι καινουργιο ΟΚ.Μην πατε να δωσετε 250 ευρο.Κατεβαστε πρωτα την τιμη με τα τηλεφωνα σας λεγοντας πως ειναι παρα πολλα.Μην το καψουμε δινοντας της 250αρες.Ελεος
Παιδια ειναι καινουργιο ΟΚ.Μην πατε να δωσετε 250 ευρο.Κατεβαστε πρωτα την τιμη με τα τηλεφωνα σας λεγοντας πως ειναι παρα πολλα.Μην το καψουμε δινοντας της 250αρες.Ελεος
Γεία σου ρε vagvagvag γατόνι!!!! Τι θα κάναμε εδώ μέσα αν δεν είχαμε και σένα.. Προσωπικά αυτό το κάνω όταν είναι να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο... Βάζω φίλους και γνωστούς να παίρνουν και να λένε οτί είναι πολλά μέχρι που ο ιδιοκτητης τσαντίζεται και βγάζει την αγγελιά τελείως γιατί κουράστηκε να του σπάνε τα αρχίδια όπως και εγώ θα έκανα.
Αλλά να κάτσω και να κάνω τό ίδιο για ένα πήδημα γιατί στο τέλος με τα τηλέφωνα και μόνο που θα κάνω θα μου κοστίσει ίσως και ακριβότερα!
να σου θυμησω οτι η Μαιρουλα καπως ετσι εριξε την τιμη της και ο michel επισης!Γεία σου ρε vagvagvag γατόνι!!!! Τι θα κάναμε εδώ μέσα αν δεν είχαμε και σένα.. Προσωπικά αυτό το κάνω όταν είναι να αγοράσω καινούριο αυτοκίνητο... Βάζω φίλους και γνωστούς να παίρνουν και να λένε οτί είναι πολλά μέχρι που ο ιδιοκτητης τσαντίζεται και βγάζει την αγγελιά τελείως γιατί κουράστηκε να του σπάνε τα αρχίδια όπως και εγώ θα έκανα.
Αλλά να κάτσω και να κάνω τό ίδιο για ένα πήδημα γιατί στο τέλος με τα τηλέφωνα και μόνο που θα κάνω θα μου κοστίσει ίσως και ακριβότερα!
χου ρε !!Μην με τρώτε ρε σεις..!!! Δεν ήταν η τιμή της γκόμενας το επίκεντρο του πόστ μου ούτε κάν η παρομοιώση μου με μιά tv ή ένα αυτοκίνητο! Ήταν οτί στο τέλος θα μου βγεί ή πίστη και ίσως μου κοστίσει και ακριβότερα εάν κάνω αυτό που πρότινε ο vagvagvag.. Από εδώ που είναι ανέξοδα τα ποστς όκ... Πάω πάσο...
να σου θυμησω οτι η Μαιρουλα καπως ετσι εριξε την τιμη της και ο michel επισης!
μαγγα με τα λεφτα μου δεν θα κανω καμια...το οτι τα διαθετω για καποιες δεν σημαινει οτι πρεπει να με δαγκωνουν!
αναλογα με την προσφορα ερχεται και η ζητηση!
χου ρε !!
οχι ο Μισελαος το χρεωνει 140 και η Μαιρη επισης(μαλιστα εχει βγαλει το extra στην τιμη του ακαπωτου ΣΤΟΜΑΤΙΚΟΥ!Ο μισέλ πάλι 150 το πήγε αν δεν κάνω λάθος...Η μιλάς για το ότι έβαλε και πρόγραμμα μισής ώρας με 100? Επίσεις αν δεν κάνω πάλι λάθος με το παρακλάδι σιτε ραντεβούς που είχε με βάλερι και σια έπερνε 160...
αν κάνω λαθός σορρυ προκαταβολικά και διορθώστε με!
Τρεχάτε τι κάθεστε!!!!!!
Λες και αυτές που θα βρείτε εκεί δεν τις βρίσκεται και τσάμπα!!!!
Αλλά ξέχασα....δεν έχουμε χρόνο μωρέ να τραβήξουμε "κουπί"!!!!
Σόρρυ παίχτες...αλλά με βάση αυτά που ξέρω, κάποιος πληρώνει να γαμήσει κάποια που ξέρει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα για να την γαμήσει για διάφορους λόγους και δεδομένα!!!!
Και ξέρετε ότι όσο όμορφος και να είναι κάποιος ή γόης.....δεν μπορεί να τις έχει όλες!!!!
Αλλά αυτές τις νοικοκυρούλες......βούτυρο στο ψωμί.....άρα?