vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.615
- Πόντοι
- 5.060
Αυτή απαντάει στα email καθόλου;
Καταρχάς τις καλησπέρες μου.. ;)
Δεν διαφωνώ με αυτό που λες. Έγραψα ότι δεν εξέφρασα σωστά αυτό που ήθελα να πω.. Έτσι όπως το λες και εγώ μαζί σου. Απλώς θεωρώ ότι οι κοπέλες οι οποίες είναι ήδη πολύ γνωστές στα studio τους και την πιάτσα γενικότερα, βγάζουν ήδη πολλά στα studio και αν βγουν προς τα έξω θα πέσει τσεκούρωμα από μεριά τους. Μην παραξενευτεί ο zoo αν ακούσει και κανα 200 την ώρα + έξτρα. Αν μια κοπέλα βαρά μύγες στο studio και γενικότερα τότε ναι, δεν διαφωνώ..
Δεν θα μπορουσατε να εχετε περισσοτερο δίκαιο.
Σε σάιτ που ονομαζεται ζωολογικος κήπος (διοτι προφανως απευθεινεται σε ζώα) υπήρξε χρήστρια που ζηταγε 200€ για συνοουσία. Έιχε κομμωτήριο. Αγ. Παρασκευή. Να τα δώσω, λέω ε΄γω (το ζώον) οντας καυλωμενος μεσημεριατικα. Την συνατω εξω από την ΕΡΤ. Στην αρχή νομιζα ότι έιναι καθαριστρια. Μια κοντη, λεπτή ξερακιανη μελαχρινη. Μπαινει στο αμαξι. Τηε λέω να βγει (ευγενικα)διοτι το τιμημα που ζητάει ειναι 5 περίπου φορές περισσότερο από την αξία της. να μην τα πολυλογω, καταλήξαμε στα 40 (+20 παρακειμενο χοτελ) και τελειωσε η ιστορια. Εικάζω όμως, ότι θα υπήρξε και συναγωνιστής που θα τα εδωσε. Όχι επειδη ειναι Ζώον. Από αιφνιδιασμό.
Αυτή απαντάει στα email καθόλου;
Δες σελίδα 2659 εδω...,αλλα δεν θέλει τα φλοκια στο πρόσωπο , στόμα...κανενα λινκ για ελβιρα?
Super το μιλφέιγ!
.... Πάντα ήσουνα καψουράκος μέ τή θεία ;)
Ποιο ακριβώς, γιατί έχω μπερδευτεί με τα ποστ. Η Ευα38 είναι;Λιγο πιο πανω διαβασε....
Που να ξέρω πως είσαι τόσο ευαίσθητος;!
Το διόρθωσα πάραυτα!!
εντυπώσεις??