zoolander1453
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 15
- Like
- 53
- Πόντοι
- 16
καλησπερα αρχηγε μου.Καταρχάς τις καλησπέρες μου.. ;)
Δεν διαφωνώ με αυτό που λες. Έγραψα ότι δεν εξέφρασα σωστά αυτό που ήθελα να πω.. Έτσι όπως το λες και εγώ μαζί σου. Απλώς θεωρώ ότι οι κοπέλες οι οποίες είναι ήδη πολύ γνωστές στα studio τους και την πιάτσα γενικότερα, βγάζουν ήδη πολλά στα studio και αν βγουν προς τα έξω θα πέσει τσεκούρωμα από μεριά τους. Μην παραξενευτεί ο zoo αν ακούσει και κανα 200 την ώρα + έξτρα. Αν μια κοπέλα βαρά μύγες στο studio και γενικότερα τότε ναι, δεν διαφωνώ..
καλα το λες το εργο. ναι αλλα συμφωνα με τα ως τωρα προγραφθεντα τα τινα ειναι τα εξης.
ας παρουμε ενα υποθετικο νουμερο 150 εουρα.
η κοπελα για να μπουν στην τσεπη της 150 θα πρεπει να φαει καμια 10αρια ανευ επιλογης και αρνησης τεμαχια σε μια βαρδια τουλαχιστον 9 ωρων. στο καταστημα λοιπον δεν μπορει η κοπελα να πει οχι με αυτον δε παω. θα σας πω σε αλλη φαση τι μου ειχε πει κοπελα απο στουντιο.
συνεχιζω.
αρα λοιπον αν ενας πελατης (που η κοπελα πλεον εχει αποψη για το συγκεκριμενο ατομο) της προτεινει να βρεθουν για 1 ωρα και να τις δωσει ενα ποσο 120 δεν την συμφερει;
θα ειναι καποιον πλεον με επιλογη της(αν ειμαι μαλακας στο στουντιο και της πω για πριβε θα φαω εξωπορτα κτιριακου συγκροτηματος. αλλα αν ειμαι οκ και απλα δε γουσταρω τη φαση του στουντιο και γουσταρω την κοπελα για τους λογους μου και εκεινη συμφωνει τοτε κερδιζει και εκεινη τα ιδια χρηματα της βαρδιας σε μια ωρα.)
τωρα αμα η τυπισσα την εχει ακουσει και σου πει για πριβε θελω 200 τοτε σορρυ παω και αλλου.