Ομορφη και νεανικη φωνη απαντησε στο τηλεφωνημα μου πριν λιγο. Τι κακο ειναι οτι ζηταει να μιλησουμε απο καποιο
σταθερο τηλεφωνο, Ελεος ρε σεις, σε λιγο για να ακουμπησουμε τα φλουρια μας θα θελουν και ΑΦΜ
Αρχηγέ η Νεανική φωνή ενδέχεται και να υποκρύπτει μπάζο ολκής! Μη σου πω κι εγώ στο τηλέφωνο σαν 35 ακούγομαι
Τώρα στο πιο σοβαρό θέμα του να μας περνάνε αυτές κάστινγκ αντί εμείς νομίζω πως το κακό με τις ψωλίτσες μου έχουν βγει πρόσφατα στη βίζιτα έχει παραγίνει.
Να μοστράρεις εσύ τη μουρίτσα σου κούκλα μου να σε δώ, γιατί εγώ θα πληρώσω και μετά να πούμε και για μένα. Τί να πούμε δηλαδή, αν θα έχω τα λεφτά, θα τα έχω!
Όταν βγαίνεις σ' αυτή τη δουλειά πρέπει να καταλάβεις πως και κινδύνους να καρφωθείς έχεις και γνωστό να πετύχεις και άσχημο και βρωμιάρη και βίαιο κλπ., γι αυτό παίρνεις και τόσα λεφτά! (4-5 μεροκάματα σε μια ώρα!) Αν δε θέλεις να τα ρισκάρεις αυτά, σε σούπερ Μάρκετ ή σε κωμμωτήριο, βοηθός πιστολάκι, με 400 ευρώ το μήνα!
Άμα πετύχεις και κανένα εμφανίσιμο, καθαρό, ευγενικό και σε ευχαριστήσει και στο σεξ να πιστέψεις στην ύπαρξη του Θεού, γιατί τα λεφτά τσάμπα τα πήρες!!
Στο κάτω κάτω άμα ο άλλος δεν βλέπεται ή βρωμάει ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο σε τι θα βοηθήσει το σταθερό τηλέφωνο που θα έχεις;