rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
... Για ηλίθιους ψάχνουν?
Μπα για 40+ και γενναιόδωρους
... Για ηλίθιους ψάχνουν?
Πάντως μάγκες απ'ότι βλέπω στο site της, ξαναέρχεται η Alexia για τουρ στην Αθήνα 7/11/09 - 17/11/09
Άντε να έρθει το μωρό
Απάντηση #199.....Εχει κανεις τηλ. Η μαιλ της κοπελας να μας το στειλει με PM?
Ρε γαμώτο, μ'αρέσει που γράφουν μεν την αγγελία τους οι τύπισσες για να γαμηθούν και να πάρουν φράγκα αλλά έχουν τρελές απαιτήσεις και ένα τουπέ λες και είναι ξέρω γω τι!! Αυτές μόνο για φάρσες αξίζουν. Να τους κλείσεις ραντεβού και να μην πας.
Αυτή η νοοτροπία και η αισχρή συμπεριφορά νομίζω θα πρέπει να μην εφαρμόζετε γιατί είναι ότι χειρότερο όσο πατσαβούρα και απαταιώνισα να είναι κάποια. Απλά την γράφουμε στα αρχίδια μας και thats all. Προσωπικά θεωρώ το ραντεβού κάτι πολύ ιερό γιατι ξέρω πως είναι το στήσιμο και απο συναδέλφους μου αλλά και απο γκόμενες. Συνήθως τέτοιες σκατο-ψευτομαγκιές γυρνάνε μπούμερανγκ. Σπουδαία μαγκιά να την στείλεις κάπου να περιμένει και να μην πάς.. Είναι αυτό που έλεγα σε παλιοτερα ποστ μου.. Ότι εδω μέσα έχουμε γεμίσει ανώριμους και ανήλικους. Και μην πει κανείς οτι υποστηρίζω κάποια απο της εν λόγω ΟΝΤΩΣ πατσαβούρες γιατι εγώ είμαι ο πρώτος που έχω δώσει αγώνα να σταματήσει επιτέλους το νταβατζιλίκι χείριστης ποιότητας εδω μέσα.. Απλά διαφωνώ με τέτοιου είδους συμπεριφορές που καθιστούν τα μέλη του σιτε αναξιόπιστα σε ορισμένα κρυφογραφεία και ανεξάρτητες.. Σοβαρευτείτε γιατι ούτε με λεφτά δεν θα μπορείτε να μαμίσετε σε λίγο καιρό μάγκες.
Ναι, μην παρεξηγηθεί η πουτάνα και μετά δε μας κάθεται ούτε με λεφτά! Να'το!! Αυτό που λες ότι μπορεί να πάθουμε εμείς το φοβάσαι για σένα! Εγώ φίλε μου σε πληροφορώ ότι γαμάω χωρίς λεφτά και η τελευταία φορά που γάμησα και πλήρωσα ήταν πριν 5 χρόνια. Έτσι; Ωραία! Και ναι το κατάλαβες, είμαι ηλικιακά πολύ μικρός! Μόλις ενηλικιώθηκα! Ε, ρε τι έξυπνοι που έιναι μερικοί!Αυτή η νοοτροπία και η αισχρή συμπεριφορά νομίζω θα πρέπει να μην εφαρμόζετε γιατί είναι ότι χειρότερο όσο πατσαβούρα και απαταιώνισα να είναι κάποια. Απλά την γράφουμε στα αρχίδια μας και thats all. Προσωπικά θεωρώ το ραντεβού κάτι πολύ ιερό γιατι ξέρω πως είναι το στήσιμο και απο συναδέλφους μου αλλά και απο γκόμενες. Συνήθως τέτοιες σκατο-ψευτομαγκιές γυρνάνε μπούμερανγκ. Σπουδαία μαγκιά να την στείλεις κάπου να περιμένει και να μην πάς.. Είναι αυτό που έλεγα σε παλιοτερα ποστ μου.. Ότι εδω μέσα έχουμε γεμίσει ανώριμους και ανήλικους. Και μην πει κανείς οτι υποστηρίζω κάποια απο της εν λόγω ΟΝΤΩΣ πατσαβούρες γιατι εγώ είμαι ο πρώτος που έχω δώσει αγώνα να σταματήσει επιτέλους το νταβατζιλίκι χείριστης ποιότητας εδω μέσα.. Απλά διαφωνώ με τέτοιου είδους συμπεριφορές που καθιστούν τα μέλη του σιτε αναξιόπιστα σε ορισμένα κρυφογραφεία και ανεξάρτητες.. Σοβαρευτείτε γιατι ούτε με λεφτά δεν θα μπορείτε να μαμίσετε σε λίγο καιρό μάγκες.
Εγώ φίλε μου σε πληροφορώ ότι γαμάω χωρίς λεφτά και η τελευταία φορά που γάμησα και πλήρωσα ήταν πριν 5 χρόνια. Έτσι; Ωραία! Και ναι το κατάλαβες, είμαι ηλικιακά πολύ μικρός! Μόλις ενηλικιώθηκα!
Ναι, μην παρεξηγηθεί η πουτάνα και μετά δε μας κάθεται ούτε με λεφτά! Να'το!! Αυτό που λες ότι μπορεί να πάθουμε εμείς το φοβάσαι για σένα! Εγώ φίλε μου σε πληροφορώ ότι γαμάω χωρίς λεφτά και η τελευταία φορά που γάμησα και πλήρωσα ήταν πριν 5 χρόνια. Έτσι; Ωραία! Και ναι το κατάλαβες, είμαι ηλικιακά πολύ μικρός! Μόλις ενηλικιώθηκα! Ε, ρε τι έξυπνοι που έιναι μερικοί!
Όχι χέσε, χέσε γιατί είναι ωραίο πράγμα! Το κατάλαβες έξυπνο παιδί μου εσύ, αστέρι μου, σπίρτο μου! Κατάλαβες ότι αυτά που έγραφα πριν τα έγραφα με απόλυτη σοβαρότητα!! Ααααχ τι ωραία όμως να ήμουν πραγματικά 18.Αυτός είναι μεγάλος γαμιάς . Είναι 18 χρονών και γαμάει από τα 13 του. Μη χέσω
Δεν κατάλαβες τίποτα. Αποβάλλεσαι για αύριο! Μεθαύριο να μου φέρεις 20 φορές γραπτώς τη φράση "το site δεν είναι μόνο γι'αυτούς που δεν έκαναν σχέση ποτέ στη ζωή τους"!Εγώ είμαι αρκετά μεγάλος, έχω γυναίκα και μόνιμη γκόμενα και μου αρέσει να πληρώνω για να γαμάω κι άλλες γιατί τα λεφτά μου περισσεύουν, γι αυτό και ασχολούμαι με το σάιτ.
Εσύ γιατί ασχολείσαι ρε φίλε;
Όχι χέσε, χέσε γιατί είναι ωραίο πράγμα! Το κατάλαβες έξυπνο παιδί μου εσύ, αστέρι μου, σπίρτο μου! Κατάλαβες ότι αυτά που έγραφα πριν τα έγραφα με απόλυτη σοβαρότητα!! Ααααχ τι ωραία όμως να ήμουν πραγματικά 18.
Ναι, μην παρεξηγηθεί η πουτάνα και μετά δε μας κάθεται ούτε με λεφτά! Να'το!! Αυτό που λες ότι μπορεί να πάθουμε εμείς το φοβάσαι για σένα! Εγώ φίλε μου σε πληροφορώ ότι γαμάω χωρίς λεφτά και η τελευταία φορά που γάμησα και πλήρωσα ήταν πριν 5 χρόνια. Έτσι; Ωραία! Και ναι το κατάλαβες, είμαι ηλικιακά πολύ μικρός! Μόλις ενηλικιώθηκα! Ε, ρε τι έξυπνοι που έιναι μερικοί!
Εγώ είμαι αρκετά μεγάλος, έχω γυναίκα και μόνιμη γκόμενα και μου αρέσει να πληρώνω για να γαμάω κι άλλες γιατί τα λεφτά μου περισσεύουν, γι αυτό και ασχολούμαι με το σάιτ.
Εσύ γιατί ασχολείσαι ρε φίλε;
Βουρκωσαμε...Ναι, μην παρεξηγηθεί η πουτάνα και μετά δε μας κάθεται ούτε με λεφτά! Να'το!! Αυτό που λες ότι μπορεί να πάθουμε εμείς το φοβάσαι για σένα! Εγώ φίλε μου σε πληροφορώ ότι γαμάω χωρίς λεφτά και η τελευταία φορά που γάμησα και πλήρωσα ήταν πριν 5 χρόνια. Έτσι; Ωραία! Και ναι το κατάλαβες, είμαι ηλικιακά πολύ μικρός! Μόλις ενηλικιώθηκα! Ε, ρε τι έξυπνοι που έιναι μερικοί!
Εγώ φίλε μου σε πληροφορώ ότι γαμάω χωρίς λεφτά και η τελευταία φορά που γάμησα και πλήρωσα ήταν πριν 5 χρόνια. Έτσι; Ωραία!