το γραφω εδω αν και δεν αφορα ανεξαρτητες αλλα γραφεια.
Εκανα δυο κασκαντεριλικια τις τελευταιες μερες το ενα πριν καμμια βδομαδα,το αλλο πριν 1 ωρα
α) athens hot girls...μικαελα..(δεν ενδεικνεται για βυζολατρες) γυρω στα 22,λεπτη,ψηλη,μικρο βυζι κανει τα παντα και συνισταται για kinky φασεις,οδηγειται αναλογα με τις ορεξεις σου,.ειτε dom.ειτε sub,προσαρμοζεται ευκολοτατα στο τι θες...πχ .πηγε σε καποια φαση να το παιξει λιγο dom οπως ημουν απο κατω της και την εγλυφα,προσπαθωντας να σηκωθει και να μου πατησει τα χερια,αλλα της εδωσα να καταλαβει οτι το πανω χερι το εχει αλλος,ριχνωντας τη αυτοματα στο κρεβατι,και καθισμενος στα βυζια της,την εχυσα σε ολο το προσωπο ενω μου ελεγε γουσταρω ετσι αλλα προσεχε τα μαλλια μου....
Δε ξερω τι ρολο βαρανε οι αλλες που εχει το γραφειο αλλα η κοπελα στο τηλ(αλεξανδρα πολυ ευγενικη) μου διαφημισε τη Λιντα...
Κοστος 100 (βασικα 120 αλλα επειδη αργησε μου το εκαναν 100.η Μικαελα ειπε δωσε οτι θες για τα εξτρα...χωρις να καθορισει ποσο.)
β)Ειχα στο μυαλλο μου να δοκιμασω Λιντα απο το παραπανω αφου μου την ειχε διαφημισει η αλλη κα ξαφνικα μου ερχεται εχθες ενα sms στο κινητο απο ματζικ μομεντς (τι ειναι αυτο δε ξερω αναρωτηθηκα...μετα εμαθα οτι ειναι καποιο γραφειο,προφανως ειχαν το τηλ απο παλια που θα ειχα παρει καποια απο αγγελια σε εφημεριδα)
Παιρνω τηλ,λεω εχεις καλες η μπαζα??Ολες ειναι αστερια κλπ....Ποσο το δωρακ???ι 80 συν τα εξτρα...
Λεω στειλε μια και ο Θεος βοηθος...ερχεται Ντανα...ξανθο ψηλο με σιλικονατα βυζια γυρω στα 30,τα παντα ολα....
με 80 euro αρχοντας...
Το τηλ δε ξερω αν μπορω να το ποσταρω....Τους ρωτησα αν εχουν σαιτ να δω αλλα μουνια και μου ειπαν οτι φτιαχνεται,ζητησαν να τους πω ενα μαιλ να μου στειλουν φωτο απο υπολοιπες...περιμενω και ενημερωνω αν μου στειλουν τελικα....