Διαγραμμένο μέλος 89800
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 654
- Πόντοι
- 2.297
απλά ότι φωτό είναι μούφαΚαλησπερα σε ολους σας παιδια! μηπως γνωριζουμε κατι για την συγεκριμενη αγγελια?? ευχαριστω......
απλά ότι φωτό είναι μούφαΚαλησπερα σε ολους σας παιδια! μηπως γνωριζουμε κατι για την συγεκριμενη αγγελια?? ευχαριστω......
Fuego studio spa kallitheaαυτή σας θυμίζει κάποια?
Ξεχασες να βαλεις το λινκ για να καταλαβουμε για τι μιλαςΚαλησπέρα, συναγωνιστές.
Βρήκα αυτό εχθές. γραφείο είναι, αφού το τηλέφωνο αντιστοιχεί σε πολλές αγγελίες. Ξέρει κάποιος κάτι? Χαιρετισμούς.
Την Μαρτα την μασατζουαυτή σας θυμίζει κάποια?
μακριά από εδώ μάγκες!!
την πάτησα και ακόμα τα κλαίω...
θέλω να γράψω κριτική αλλά δεν την βρίσκω καταχωρημένη...
ξέρει κανείς πως γίνεται???
μπας και γλυτώσει κανένας άλλος...
Για εκφρασου, με δικα σου λογια απλα και ελευθερα !!!
μακριά από εδώ μάγκες!!
την πάτησα και ακόμα τα κλαίω...
θέλω να γράψω κριτική αλλά δεν την βρίσκω καταχωρημένη...
ξέρει κανείς πως γίνεται???
μπας και γλυτώσει κανένας άλλος...
Καλυτερα, να την εδιωχνες τοτε !!!πρόσωπο μετριότατο, σώμα επιεικώς απαράδεκτο, υπηρεσίες κάτω του μετρίου,συμετοχή σχεδόν μηδενική...
με διαφορά η χειρότερη που έχω πάρει ποτέ!!!!
70 η ώρα + hotel...
ακόμα τα κλαίω!!!!!
Καλυτερα, να την εδιωχνες τοτε !!!
Το ξερω, γι'αυτο προτιμω, τα σιγουρα μονοπατια !!!στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα!!!
δυστυχώς φίλε η καύλα σε οδηγεί να παίρνεις τις λάθος αποφάσεις...
πηγενε εαν εισαι μαγκας αλλα μετα ΜΗΝ κλαις τα λεφτακια σου !!!
καλημερα..
να παω να κανω τον κασκαντερ???
καλημέρα
θα ηθελα να με ενημερώσει κάποιος συνάδελφος εάν γνωρίζει η αγγελία αυτή αφορά κορίτσι η αγόρι
εχει λεχθεί ότι ηταν παληά αγοράκι , μάλιστα συνάδελφος το επιβεβαίωσε αλλά δεν είχε δική του άποψη
μιλάω μαζί της και πριν την πατήσω εάν κάποιος ξέρει θα με βοηθούσε αφάνταστα
ευχαριστώ πολύ
η Φωτό πάντως είναι μούφα:πηγενε εαν εισαι μαγκας αλλα μετα ΜΗΝ κλαις τα λεφτακια σου !!!
) εκτοσ απο την χρυσα υπαρχει μια με το ονομα εμανουελλα καστανοξανθη!!!την εχει παρει κανεισ????πηρα τηλ χτεσ την χρυσα να την λεισω και μου λεει οκ!!!μετα απο μισαωρο μου ερχετε η εμανουελα και μου λεει να περασουμε μαζι η χρυσα δεν μπορει!!!ωραιο κοματι αλλα και μονο που δεν με ενημερωσαν την εδιωξα!!!ελπιζω να εκανα καλα!!!