analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Ναι γεματος ο τοπος ειναι
Ναι γεματος ο τοπος ειναι
που μενεις?????
Σπιτι μου
Λοιπον παιχτες οποιος πηγε με αυτη και δεν ενημερωσε να του καει το pc. > >Κατεβηκα και γω Αθηνα και ειπα μπας και μου κατσει φαση με ασιατισα. Διαβαζοντας επεσα πανω στην προαναφερομενη και την Jenifer li. Η Jenifer φαινεται απιστευτη και φυσικα ειπα μηπως φανω τυχερος αλλα μετα απο ανταλλαγη μηνυματων στο fb εμαθα οτι ειναι εκτος Αθηνων για τη βδομαδα. :S Η κακια ωρα(απουσια κριτικων και μια γνωμη οτι ειναι οντως ασιατισα και οχι μουφα) με εκανε να βαλω τη στολη του κασκαντερ. Λοιπον 80 ευρω η ωρα για 2 φορες, μογγολια καταγωγη αυθνετικη ως προς την ηπειρο καταγωγης. Σωμα γεματο με καμπυλες αλλα περισσοτερο με παλαιστη μοιαζει παρα με γκεισα. Προσωπο Τζεγκις Χαν με μαλλι ανταυγιες. Στο παιχνιδι τωρα συμμετοχη τυπικη με νοοτροπια οτι μπορουμε να γλυτωσουμε καλο ειναι. Μονο θετικο η καθαριοτητα, χωρις να παιρνει βραβειο βεβαια. Ειμαι στο τσακ να το κοψω το αθλημα και να πεσω σε καταθλιψη βοηθηστε με κανα καλο τηλεφωνο γιατι δεν εχω λεφτα για ψυχιατρο.
Την έχω δοκιμασει παιδια δεν λεει τιποτα. Διαικπεραιωτικη και αρπακτικο...η συναντηση εγινε στην Καλλιθεα την πηρα με το αυτοκινητο και μετα σε κοντινο hotelΑυτη η ΛΙΛΙ ζηταει 100 την ωρα για φουλ προγραμμα ,τοσο αριστη ειναι στο προγραμμα της ?Εχει δοκιμασει κανεις ? Αν της πεις κατι για την ηλικια της τσαντιζεται και σε διαγραφει
Την έχω δοκιμασει παιδια δεν λεει τιποτα. Διαικπεραιωτικη και αρπακτικο...η συναντηση εγινε στην Καλλιθεα την πηρα με το αυτοκινητο και μετα σε κοντινο hotel
αυτή είναι η κόρη φίλε μου...γκαμπριελα απο μαμπα.150 την ωρα θελει χωρις κωλαρακι.στις αρχες επαιρνε 150 ολα μεσα με 1 1/2 ωρα ραντεβου...μετα τα κονομησε.μανα και κορη πάντως μαζί απο όσο ξέρω δεν πηγαίνουν.αλλα τι να σου πω προσπάθησε να το προτείνειςαμα βγαινουν παρεα μανα με κορη ντουο
με την κορη να αξιζει στα 100/150 καλα ειναι με ολα μεσα
μονη της τα 50 και πολλα ειναι λ
υ.γ. η κορη αξιζει τιποτα η να πουμε 50 για τις 2?
ωραίος ο φάδερ!! αλλά οι γεροντοέρωτες πληρώνονται!! ;)Από προσωπική εμπειρία και οι ποιο πολλοί το γνωρίζετε αυτό,μην βάζετε ντουέτο στο σπίτι σας.Ο πορνόγερος ο πατέρας μου έβαλε ντουέτο και μας λήστεψαν,γιατί δέχτηκε να του φτιάξουν καφέ και του ρίξανε υπνωτικό. Αλλά η πολύ μαλακία τον είχε φάει.
αυτή είναι η κόρη φίλε μου...γκαμπριελα απο μαμπα.150 την ωρα θελει χωρις κωλαρακι.στις αρχες επαιρνε 150 ολα μεσα με 1 1/2 ωρα ραντεβου...μετα τα κονομησε.μανα και κορη πάντως μαζί απο όσο ξέρω δεν πηγαίνουν.αλλα τι να σου πω προσπάθησε να το προτείνεις
φιλε μου ποτε δεν πεινω καφε δεν τις φερνω σπιτιΑπό προσωπική εμπειρία και οι ποιο πολλοί το γνωρίζετε αυτό,μην βάζετε ντουέτο στο σπίτι σας.Ο πορνόγερος ο πατέρας μου έβαλε ντουέτο και μας λήστεψαν,γιατί δέχτηκε να του φτιάξουν καφέ και του ρίξανε υπνωτικό. Αλλά η πολύ μαλακία τον είχε φάει.
οταν λες αυτη?
μηπως ενοεις το ποστ του απο πανω?
φοτο εχουμε?
βασικα για οποιον ξερει θα ηθελα 2 αδερφουλες κατα προτιμηση δυδιμες μεχρι 40-45 και ενοητε εμφανησημες
η μανα κορη
καποιες που να αραισει το τρελο χαρντ αναλ
και ενοητε απο τις προτες που θα επισκευτω θα ειναι η ελενα βιβι δεν ξερω αν εκπληρωνει κατι απο αυτα που ζηταω αλλα
μεχει εντυποσιασει η εξηγηση/χαραχτηρας/τυπος και θα ηθελα να την γνωρισω
www.bourdela.com/call-girls/girls/gabriela2/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/gabriela2/[/url]
ξέχασα να βάλω το λινκ φίλε συγνώμη...
φωτο σοφης πανω στα δεξια πλευρα κατω απο το βυζιΔηλαδή Έλενα και sofi είναι διαφορετικές. Πάντως για το τατουάζ δεν έβγαλα άκρη. Όσο και να κοίταζα φωτός τατουάζ δεν εντόπισα, που είναι;
thanks για τις υπόλοιπες πληροφορίες!
οχι μεταξυ σοφης και ελενας μιλαμε η μαγδαλενα αλλο προσωπο...εχει ενα η magdalena στην κοιλια φενετε στην δευτερη φοτο και ειναι και μεγαλο ;)
δες εδώξέρει κανείς που βρίσκουμε αυτήν???
ευχαριστώ