arisvoracious
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2010
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
για ασιατισα λι εστειλα και γο μυνημα θα προσπαθησω ξενοδοχειο αλλα μοθ ειπε 200 εως τρεισ ωρες ραντεβου αν ισχυει νομιζω για τριωρο ειναι καλα
η μόνη που της άφησα 150 χωρίς να πάρω κώλο και έτρεχε στην είσοδο να μου επιστρέψει το πενηντάρικο....και μόνο γι αυτό 10!
καλησπερα
θα με ξαναπουνε νταβα αλλα στα @@@
την ελενα δεν την εχω παρει αν και να πω την αληθεια το εχω σκεφτει
αλλα εδω μεσα της εχω μιλησει αρκετες φορες
οντως η κοπελα ειναι εξηγημενη οσο δεν παιρνει
συμπεριφερετε οπως της συμπεριφερεσε και σεβετε
θα ελεγα απο της λιγες της δουλειας που εχουν μπει εδω και προσεχει πως θα μιλησει φερθει.
χορια το σεβασμο που δειχνει με μια κινηση του να ριξει την ταριφα σεβομενη τις αναγκες.
να ειμαι ειλικρινης εαν δωθει ευκαιρια και αναιβω αθηνα σκεφτομαι να την παρω
δεν ξερω αλλα η ολη σταση της με εχει τραβηξει λιγο
δηλαδη εδω περα καλη κουβεντα πεις η κακια νταβα θα σε ανεβασουν,σωστα?δε πειραζει κυριοι εγω οπως και πολλοι αλλοι ειμαι σιγουρος ,εχω τα στανταρακια μου κ απλα οτι καινουριο παρουσιαστει θα διαβασω μεν αλλα αν δε δοκιμασω δε θα εχω γνωμη...καλησπερα
θα ελεγα απο της λιγες της δουλειας που εχουν μπει εδω και προσεχει πως θα μιλησει φερθει.
χορια το σεβασμο που δειχνει με μια κινηση του να ριξει την ταριφα σεβομενη τις αναγκες.
Και καλα θα κανεις γιατι τα τιμαει τα λεφτα που περνει !!!
Να εισαι προετοιμασμενος για τα τατοο. ;)
δηλαδη εδω περα καλη κουβεντα πεις η κακια νταβα θα σε ανεβασουν,σωστα?δε πειραζει κυριοι εγω οπως και πολλοι αλλοι ειμαι σιγουρος ,εχω τα στανταρακια μου κ απλα οτι καινουριο παρουσιαστει θα διαβασω μεν αλλα αν δε δοκιμασω δε θα εχω γνωμη...
αφού με ξέρεις ...και τις δύο !!!
δηλαδη εδω περα καλη κουβεντα πεις η κακια νταβα θα σε ανεβασουν,σωστα?δε πειραζει κυριοι εγω οπως και πολλοι αλλοι ειμαι σιγουρος ,εχω τα στανταρακια μου κ απλα οτι καινουριο παρουσιαστει θα διαβασω μεν αλλα αν δε δοκιμασω δε θα εχω γνωμη...
πςςςςςςςςςςς μιτσαρα ξερεις πολυ καλα οτι δε μπορω.....ουτε εσυ θα εδινες κοπελα που δεν εχει καν αγγελια σε ατομο που εχεις πει μερικες κουβεντες σε φορουμ!φιλικα παντα...
Ενας φίλος πηδούσε μία με τέτοια στήθη, ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ, και έκανε σμίκρυνση.Ρε τύποι που μπορούμε να βρούμε κορίτσια με τέτοιες βυζούρες
;
Kαλή η Ελενα,και εντάξει σε όλα,όταν θα φύγεις απο την αθήνα θα σκεφτεσαι πότε θα ξανα έρθεις.καλησπερα
[URL unfurl="true"]http://uniquehelena.modelsite.com/...τσεκαρε[/URL] το κιολας....Ρισπέκτ στον Νίτρο παίδες!
Το τηλέφωνο της Έλενας- bibi ισχύει αυτο που τελειώνει σε 015???
Υπηρχε και η Εμμανουελα με 50,οχι φουλ αλλα ηταν 22χρονο πιπινι.Παει,εξαφανιστηκε και αυτη....η την εξαφανισαν
Θένξ μαν![URL unfurl="true"]http://uniquehelena.modelsite.com/...τσεκαρε[/URL] το κιολας....
;)Θένξ μαν!