Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
αγιανα ξερεις κανα καλο και τρελο μιλφονι που να τα δινει ολα?? ...ευχαριστωΕπικοινωνείς μέσω Facebook και τα συμφωνείτε!
καλημερα σε ολους
εχει κανεις πληροφοριες για την κορασιδα???
φιλε μοθ δεν φαινεται και τιποτα στην φωτοδεν εχω φβ γαμωτο... ...κ ετσι δεν μπορω να δω φοτο
και εγω λοιπον ευγενικα σου ζηταω αφου λες οτι με ξερεις-εγω δεν σε ξερω-να μας πεις τις αποδειξεις που εχεις-καλοθελητης η νταβατζης δεν εγινα ακομα-παρακληση προκληση λοιπον αφου εχεις αποδειξεις πεσ τες δημοσια δεν εχω προβλημα= αν δεν εχεις ομως και δεν ευσταθουν να παρεις τα λογακια σου πισω και μαλλον να ζητησεις και sorry!!ρε Θηρίο έλεος ...πες τα αυτά σε αυτούς που δεν σε ξέρουν
και για να μαθαίνουν οι νεώτεροι ,κάθε φορά που πέφτει στο site ανεξάρτητη με τηλέφωνο , σε μια βδομάδα ή σταματάει επειδή της την έπεσαν για "συνεργασία" ή κάποιος καλοθελητής της υπόσχεται πελατολόγιο με ουρά από τα sites ζητώντας ανταλλάγματα.
Επειδή για αυτά που λέω έχω αποδείξεις σου ζήτησα ευγενικά να μην το συνεχίσεις
εχεις να μου προτεινεις και τιποτα αλλο καλυτερο φιλε??φιλε μοθ δεν φαινεται και τιποτα στην φωτο
τραβηγμενη απο πισω στη θαλασσα.παντως οπως ειπαν καλες υπηρεσιες προσωπο οχι καλο.υπαρχει και η σοφια μιλφ απο ρουμανια.δεν καμια 10 σελ πισω στο φορουμ
Γειά σου βρε maik. Όλα καλά?
Ψάξτε στις κριτικές. Όλο και κάτι θα βρείτεΚαλησπερα σε ολους....Εχει κανεις ενημερωση για την παολα22 απο μαρουσι?
Καλησπερα σε ολους....Εχει κανεις ενημερωση για την παολα22 απο μαρουσι?
Δεν ξερω γιατι δε βγαζει link ρε παιδες...Συναγωνιστες η παρακατω κυρια ειναι ανεξαρτητη ή γραφειο?Την εχει παρει καποιος?Εχει πολυ ενδιαφεροντα συν οτι δηλωνει λατινα...
Φαινεται πολυ μονοκοματη και δεν σας κανει επισης εντυπωση πως οι φωτο ειναι απο 1/1/2008;