Aleister77
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 6
μετα απο συννενοηση με μεηλ
μετα απο συννενοηση με μεηλ
ειναι απλο μαπα το.....πεπονι!Ρε παιδια, για αυτη την αγγελια απο μια Χριστινα 20 πως γινεται να μην εχω βρει κανενα σχολιο?
Εμένα μου έχει απαντήσει, αλλά δεν μπορούσε την ημέρα που τηλεφώνησα. Έχουμε φαίνεται πολύ λίπος σκόμη.
Βρε πριν την κατάρρευση ο καθένας θέλει να πάει ευχαριστημένος.. Ανθρώπινο είναι. Γκρινιάριδες ε γκρινιάριδες...Λίπος δε λες τίποτα φίλε μου! Προσπαθώ μια βδομάδα να κλείσω για μια ώρα μια κορασίδα, κ είναι γεμάτη ραντεβού!
Βρε πριν την κατάρρευση ο καθένας θέλει να πάει ευχαριστημένος.. Ανθρώπινο είναι. Γκρινιάριδες ε γκρινιάριδες...
Ναι Τόση Μπότσαρη. Σχεδόν όλες τις είχα πάρει.. Που να θυμάμαι ονόματα lol Κοντεύουν είκοσι χρόνια. Θυμάμαι τη Μαρία το απίστευτο!!!!! , την Καθρην την Αμερικάνα, Μια Ουγγαρέζα, Μια ελληνίδα Αλίκη ( άλλη καλονή) και μία άλλη Θωμαίς... άλλες δεν θυμάμαι αλλά σίγουρα και η Κάρλα δεν θα μου είχε διαφύγειΡε φιλε πηγαινες στη Λετα στο κουκάκι
οδός ...(ταδε ) Μποτσαρη ? ( Υπάρχουν 3 δρομοι με μποτσαραίους )
Γαμαγες και μια βουλγαρα μελαχροινη αθλήτρια (καρλα ) ?
Ναι Τόση Μπότσαρη. Σχεδόν όλες τις είχα πάρει.. Που να θυμάμαι ονόματα lol Κοντεύουν είκοσι χρόνια. Θυμάμαι τη Μαρία το απίστευτο!!!!! , την Καθρην την Αμερικάνα, Μια Ουγγαρέζα, Μια ελληνίδα Αλίκη ( άλλη καλονή) και μία άλλη Θωμαίς... άλλες δεν θυμάμαι αλλά σίγουρα και η Κάρλα δεν θα μου είχε διαφύγει
Εγώ την είχα καταβρέι με την καθρην. Πήγαινα σπίτι της λίγο πιο κάτω.. Ηταν στην αρχαιολόγα την αμερικανική σχολή lol Μια Σπανιόλα ξεναγό την θυμάσαι ? Αυτή έμενε κάτω από την Ακρόπολη lol Μεγάλο Σχολείο η Λέτα. Αλλά Πρότυπο Ιδιωτικό... Ακριβά Δίδακτρα.. Κρίμα που χάθηκε με εκείνη την υπόθεση αρχαιοκαπηλείας.. Δε συνήλθε ποτέ μετά. Δε θες να ξέρεις τι δουλειά έκανε η σουηδέζα χαχαχαχαχα Θα σου πέσει και δεν θα σου ξανασηκωθεί... Μια βραδιά την είχα βγάλει έξω είχαμε γίνει Ντίρλα και μου το ξεφούρνησε...Φιλε τις εχουμε παρει ολες !
Εγω ειχα παρει μια Σουηδεζα ,και ειχαμε ανταλλάξει τηλεφωνα ,και την
γαμησα σπιτι μου ! ΤΟ γαμησι ! Μετα κοιταζα να δω στο διαβατηριο της
αν πραγματι ειναι βερα Σουηδεζα και ...ηταν ! και την ελεγαν...Βερα !
Ζωδιο Καρκίνος ηταν ! Την γαμαγα σαν πιστόνι !
Πολύ καβλα και δεν της φαινόταν !
Βρε πριν την κατάρρευση ο καθένας θέλει να πάει ευχαριστημένος.. Ανθρώπινο είναι. Γκρινιάριδες ε γκρινιάριδες...
Δε θες να ξέρεις τι δουλειά έκανε η σουηδέζα χαχαχαχαχα Θα σου πέσει και δεν θα σου ξανασηκωθεί... Μια βραδιά την είχα βγάλει έξω είχαμε γίνει Ντίρλα και μου το ξεφούρνησε...
άστο καλύτερα.. είναι μπαρούτι...Πες μας βρε, να γελάσουμε λίγο
άστο καλύτερα.. είναι μπαρούτι...
άστο καλύτερα.. είναι μπαρούτι...
ρε ελα τωρα που δεν θεςάστο καλύτερα.. είναι μπαρούτι...
Για πες !
Κατ'αρχην οι Σουδεζες ηταν δυο .
Θυμαμαι τα ζωδια τους .
Καρκίνος και Τοξοτης .
Καστανες και οι δυο ! Καμια ξανθιά !
Για πες δουλειά ! Σε γραφειο κηδειών δουλευε ?