caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Εχεις δικιο!!!!
Κοιταζα με το ονομα Χριστινα
Διφορούμενες οι απόψεις για την κυρία…..
Διφορούμενες;
O oρισμός τού καραμπάζου είναι φίλε.
Εχεις δικιο!!!!
Κοιταζα με το ονομα Χριστινα
Διφορούμενες οι απόψεις για την κυρία…..
Βουρδουλιές για να οργώσει ?το βοδι θελει και 350 ...
το κόκκινο σπρέι στα αριστερά της, δίπλα στο νεροχύτη, είναι ΤΕΖΑ για κατσαρίδες???
http://[URL unfurl="true"]www.mylist.gr/imgmagic.php?path=adpics/4f8d4d9d451c3e3f1858abcd4.jpg&watermark=mark.gif[/img[/URL]]
:tooth: :tooth: :tooth:
[/quote]Μηπως ειναι για τις μουνοψιρες?
Για τσιγγανεηρος μου κανει.στα Μάταλα είναι ο χώρος της;
Για τσιγγανεηρος μου κανει.
το πηρες το μικρο ?μιλησαμε λεει οτι οι φωτο ειναι πραγματικες. κλασσικο προγραμμα χωρις πρωκτικο 100. θα την συναντησω αργοτερα και θα ενημερωσω
Κανε ακομα λιγο υπομονη, μπορει να !!!το πηρες το μικρο ?
....να προσθεσω οτι την βολευει σε ξενοδοχεια στο κεντρο,δεν κανει ακα,και μεσα στην ωρα μπορεις να ...οσες φορες θελεις....αυτα κυριοι..α!ειπε οτι ειναι καστανη με υψος 1,73.....μιλησαμε λεει οτι οι φωτο ειναι πραγματικες. κλασσικο προγραμμα χωρις πρωκτικο 100. θα την συναντησω αργοτερα και θα ενημερωσω
Ξέρει κανείς τπτ? Φοιτήτρια λέει, λέτε να πέσαμε σε νέο αματούρι?
καλησπέρα και από εμενα καλός σας βρήκα
δοκίμασε κανεις τελικά η να κάνω τον κασκαντέρ
Απορία ... στις περισσότερες αγγελίες που αναφέρεται τηλέφωνο, γράφει "δεν απαντάω σε απόκρυψη και sms"
ΟΚ λογικό με την απόκρυψη.
Στα sms γιατί ?
Απορία ... στις περισσότερες αγγελίες που αναφέρεται τηλέφωνο, γράφει "δεν απαντάω σε απόκρυψη και sms"
ΟΚ λογικό με την απόκρυψη.
Στα sms γιατί ?
ΟΚ φιλε μου! Σ ευχαριστω!!!Φίλε και συναγωνιστή την είχα πάρει πριν από δύο χρόνια περίπου και αν και μου αρέσουν οι γυναίκες με πιασίματα, σε αυτήν με χάλασε το πρόσωπό της και περισσότερο τα δόντια της.Επίσης έπαιζε απ'ότι θυμάμαι και θέμα καθαριότητας.Από υπηρεσίες ήταν πρόθυμη αλλά...Στα ίδια χρήματα παίζουν πολλές καλύτερες.Ξέχασα να γράψω ότι αναφέρομαι στη χοντρούλα τη Χριστίνα που ρωτάει ο φίλος giannisg21.
ποσα θα ζητανε αραγε αυτα τα πορνιδιακαι αυτά δείχνουν πολύ καλή περίπτωση!!
ποσα θα ζητανε αραγε αυτα τα πορνιδια
μπααα, κοριτσάκιακαι αυτά δείχνουν πολύ καλή περίπτωση!!