pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
αν ειναι η ιδια παντως δεν εχει καλεσ κριτικες δεν ειμαι σιγουρος ομως αν ειναι αυτη
Αυτη ειναι κ εχει χαλια κριτικες δυστηχως.αν ειναι η ιδια παντως δεν εχει καλεσ κριτικες δεν ειμαι σιγουρος ομως αν ειναι αυτη
αν ειναι η ιδια παντως δεν εχει καλεσ κριτικες δεν ειμαι σιγουρος ομως αν ειναι αυτη
Ξέρουμε κάτι γι αυτή?
Ξέρουμε κάτι γι αυτή?
φιλε αγαπητε κυτα να μαθεις γιατι χανεις !!!!!!!!!!!!! vfm και το πρωτο petite κουκλι με αχτυπητη παρεα της ΕΒΙΤΑ ΠΕΝΥ ΤΖΟΥΛΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.Δεν ξέρω κάτι, αλά είναι ωραίο το γατάκι.
Γιατί ρε λεβέντες θέλω να πουλήσω μούρη ? Επειδή σας λέω πως την τύπισα την συνιστώ ανεπιφύλακτα ? Δηλαδή τι έπρεπε να γράψω... Οταν κάποιος λέει την συνιστώ ανεπιφύλακτα τι μπορεί να σημαίνει? Οτι είναι καλή στο να μαζεύει χόρτα ? Οτι πλένει τα πιάτα με Τριλ / η ότι κάνει καλό γαμήσι ? Multichoice... Για βάλτε το μπιζελάκι σας να δουλέψει λίγο... Παρεπιπτόντως οι φωτογραφίες την αδικούν. Οσο για το που και πως και πόσο βάλτε το χεράκι σας να την πάρετε τηλ να ρωτήσετε...Μην τα θέλετε όλα στο πιάτοΓια να πουλησει "μουρη"
εχει βαλει τηλεφωνητη τυπε?Ρε αδελφε εχω γαμηθει να περνω τηλ αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση απο το πρωι..........
ολεσ αυτεσ εχουν απο 10 τηλ και πανω το εχω παθει και εγωΑπολυτως τιποτα τουρουρου που λεει και ενας φιλος.....
Καλή διάθεση, πολλά κιλά!Καλησπέρα...ερώτηση τη Νότα την έχει πάρει κανείς να μου πεί εντυπώσεις και τα σχετικά ??
Αν δεν κάνεις περιγραφή πόσες στάσεις του Κάμα Σούτρα εφαρμόσατε δε σε παίρνουν σοβαρά..Γιατί ρε λεβέντες θέλω να πουλήσω μούρη ? Επειδή σας λέω πως την τύπισα την συνιστώ ανεπιφύλακτα ? Δηλαδή τι έπρεπε να γράψω... Οταν κάποιος λέει την συνιστώ ανεπιφύλακτα τι μπορεί να σημαίνει? Οτι είναι καλή στο να μαζεύει χόρτα ? Οτι πλένει τα πιάτα με Τριλ / η ότι κάνει καλό γαμήσι ? Multichoice... Για βάλτε το μπιζελάκι σας να δουλέψει λίγο... Παρεπιπτόντως οι φωτογραφίες την αδικούν. Οσο για το που και πως και πόσο βάλτε το χεράκι σας να την πάρετε τηλ να ρωτήσετε...Μην τα θέλετε όλα στο πιάτο