heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
Πολλα +20 !!!
κάτι σαν pay per view ένα πράγμα. Λίαν συντόμως θα κυκλοφορήσει και παραλλαγή με κερματοδέκτη. Καλημέρα σας.
Πολλα +20 !!!
στείλε μου πμ καλύτεραΚαλημερα Δαναη
δες λιγο μαιλ
Μονο στα ρεπο της δουλευει σε ξενοδοχειο ,μιλησα μαζι της και μου ειπε οτι εχει ρεπο μεχρι την Κυριακη για οποιον θελει ,ξερει κανεις ποσο παει στο στουντιο της ,δεν εχουν τιμες .αν στο στουντιο αποδιδει λιαν καλως με τη πιεση χρονου κ τη ξεπετα που χαρακτιριζει τα στουντιο δε νομιζεις οτι πιο πριβε θα ειναι σαφως καλυτερη?αν κ η κοπελα δουλεβει 10ωρα πως βρισκει αντοχες κ για πριβε δε ξερω....ισως στα ρεπο της
μια φορα τη πηρα προσφατα σε στουντιο κ εμεινα αρκετα ικανοποιημενος μαγκες....
Παιδια τα εχουμε ξαναπει. Προκειτε μια μεταλλαγμενη. 100% ανδρας !!!
Αν θελετε κατι καλο και δοκιμασμενο, οριστε
Αν ξερει κανεις κατι για το παρακατω.....
το βλεπω συχνα στο σχετικο site
"Προτιμήσεις στο σέξ Κανονικό σεξ Ναί Γαλλικό φιλί Εξαρτάται Στοματικό ακάλυπτο Ναί Βαθύ στοματικό nai Σεξ μεταξύ στήθη Ναί Πρωκτικό σεξ Όχι Χύσιμο στο πρόσωπό oxi Χύσιμο στο στόμα Εξαρτάται Χύσιμο στο σώμα eksertate Αυνανισμός Ναί Πρωκτολειξία Όχι 69 Ναί Αποδέχομαι αιδοιολειξία Ναί Κατούρημα στα μούτρα Όχι Παιχνίδι ρόλων Όχι Ακραίες φαντασιώσεις Όχι Δέσιμο Όχι Αρχόντισσα Ναί BDSM Όχι Δέχομαι ζευγάρια Όχι Ομαδικό σεξ MMF Εξαρτάται Λεσβιακό σόου Όχι Φίλεναδα για το σόου Όχι Ερωτικά παιχνίδια Ναί Eρωτικό μασάζ Ναί Στριπτίζ Ναί"Ναι για ενα 50αρικο αξιξει! Κοιτα υπηρεσιες που προσφερει για 100 και μετα θα χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο!!
"Προτιμήσεις στο σέξ Κανονικό σεξ Ναί Γαλλικό φιλί Εξαρτάται Στοματικό ακάλυπτο Ναί Βαθύ στοματικό nai Σεξ μεταξύ στήθη Ναί Πρωκτικό σεξ Όχι Χύσιμο στο πρόσωπό oxi Χύσιμο στο στόμα Εξαρτάται Χύσιμο στο σώμα eksertate Αυνανισμός Ναί Πρωκτολειξία Όχι 69 Ναί Αποδέχομαι αιδοιολειξία Ναί Κατούρημα στα μούτρα Όχι Παιχνίδι ρόλων Όχι Ακραίες φαντασιώσεις Όχι Δέσιμο Όχι Αρχόντισσα Ναί BDSM Όχι Δέχομαι ζευγάρια Όχι Ομαδικό σεξ MMF Εξαρτάται Λεσβιακό σόου Όχι Φίλεναδα για το σόου Όχι Ερωτικά παιχνίδια Ναί Eρωτικό μασάζ Ναί Στριπτίζ Ναί"
πες μου τι σε χαλαει στο 100 για αυτες τις υπηρεσιες?
Εξαρταται..η κοπελα κανει τα παντα εκτος απο πισω πορτα ρε παιδια!θα τρελαθω????
η κοπελα κανει τα παντα εκτος απο πισω πορτα ρε παιδια!θα τρελαθω????
φιλε lucent αυτα που σημειωσες εμενα μου ειναι αδιαφορα,οποτε.........γουστα ειναι αυτα!
H Σαντρα εγινε και ανεξαρτητη τωρα... Ψηνομαι πολυ να τη δοκιμασω αλλα φοβαμαι μηπως ειναι ξεπετα γαμωτο.