ab205b212gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 78
- Πόντοι
- 1
ένας πραγματικός οπαδός πάντα έχει μεγάλη ψυχή...
την καλησπέρα μου!
ένας πραγματικός οπαδός πάντα έχει μεγάλη ψυχή...
την καλησπέρα μου!
ενα λεπτο !η κοπελα αυτη ειναι στουντιοκοριτσο!τουλαχιστον η κοπελα στις φοτο...Τέλος χάρηκα που βρήκα αυτή www.facebook.com/profile.php?id=100003296809035]http://www.facebook.com/profile.php?id=100003296809035[/url[/video]] και μου άρεσε από τις φωτό της. Μου έδωσε το τηλ της απο το φατσοβιβλίο και από τη φωνή της, τις υπηρεσίες της και κάτι στις φωτό της, τελικά η μνήμη δούλεψε..
Η Sabina η παλιά είναι, [url=http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/call-girls/girls/sabina/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/sabina/[/url]
Δεν άλλαξε μυαλά, 150 για 1 ώρα, χωρίς κουλούρι και χωρίς CIF/CIM. Έλα καλή ευθεία....
Τώρα αν κάποιος ενδιαφερθεί έχει καλώς. Γι'αυτό άλλωστε το αναφέρω..
ενα λεπτο !η κοπελα αυτη ειναι στουντιοκοριτσο!τουλαχιστον η κοπελα στις φοτο...
Την είχε πάρει ο ath60, στις παλιές, καλές εποχές που συμμετείχε στο ανάλογο forum. Τον χάσαμε και αυτόν από την ενημέρωση...
Αυτη τι λεει ρε μάγκες?
χριστίνα ελληνίδα, πολύ καλή είναι με λίγα κιλά παραπάνω. πολύ ωραίο φυσικό . 100 +20 στοματικό χωρίς. αναλ δεν έχει.αυτη η ελληνίδα ποια είναι?
γνωστή φάτσα,αν και δεν φαίνεται το πρόσωπο....
Ριξε μηνυμα στον εξαφανισμενο γιωργο46 αλλα δεν νομιζω να βγαλεις ακρη με την κοπελα....Καλησπερα!
Υπαρχει κανεις συναγωνιστης να μου δωσει το τηλ της Φαιδρας?
τωρα τι κάνουμε απο δω και εμπρος μας λες?Καλησπερα.ελειπα καιρο λογο καποιων προσωπικων προβληματων,λοιπον πριν απο καιρο ειχα αναφερει μεσα απο το σαιτ εδω για καποια κοπελα που ειχε ζητησει να διοργανωσω καποια παρτουζα μαζι της και με συμετοχη 5-6 αντρων ...τοτε πηρα πολλα μηνυματα αλλα καποιοι απο αυτους η δεν μπορουσαν τις ωρες που ελεγε η κοπελα η δεν τους αρεσε η κοπελα ...μην ξεχναμε γουστα ειναι αυτα..το μεγαλυτερο ομος μερος ευθυνης το φερω εγω που τα προβληματα με αφησαν πισω απο ολα αυτα...τωρα λοιπον που επανηλθα προσπαθησα να επικοινωνησω με τον κυριο που εχει την κοπελα αλλα στο μηνυμα δεν απαντησε ετσι εστειλα απο εδω στο σαιτ μηνυμα και μου απαντησε οτι ξενερωσε η κοπελα γιατι λεει εγινε ενα παρομοιο σκηνικο και ξενερωσε η κοπελα ( ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ) ... την παρτουζα την κανεις για ολους και ξερεις οτι στη παρτουζα δεν εχει αγκαλιτσες φεγγαρακια λουλουδακι και λαβ στορυ ...εχει πουτσα και ξεσκισμα και γιαυτο το κανεις για να φας πουτσα αν θες αγκαλιτσα τοτε βρες εναν και κανε μπαλα...συγνωμη ειλικρινα για το ολο σκηνικο....
Καλησπερα.
......
.....
.....
Συγνωμη ειλικρινα για το ολο σκηνικο....
οχι σαν εσενα που δεν ξενερωνεις με τιποτα ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν τον χασαμε..
απλα τα μαλακισμενα που εχουν αποψη για ολα
προσπαθησαν να του την πουν
κ ξενερωσε
Καλησπερα.ελειπα καιρο λογο καποιων προσωπικων προβληματων,λοιπον πριν απο καιρο ειχα αναφερει μεσα απο το σαιτ εδω για καποια κοπελα που ειχε ζητησει να διοργανωσω καποια παρτουζα μαζι της και με συμετοχη 5-6 αντρων ...τοτε πηρα πολλα μηνυματα αλλα καποιοι απο αυτους η δεν μπορουσαν τις ωρες που ελεγε η κοπελα η δεν τους αρεσε η κοπελα ...μην ξεχναμε γουστα ειναι αυτα..το μεγαλυτερο ομος μερος ευθυνης το φερω εγω που τα προβληματα με αφησαν πισω απο ολα αυτα...τωρα λοιπον που επανηλθα προσπαθησα να επικοινωνησω με τον κυριο που εχει την κοπελα αλλα στο μηνυμα δεν απαντησε ετσι εστειλα απο εδω στο σαιτ μηνυμα και μου απαντησε οτι ξενερωσε η κοπελα γιατι λεει εγινε ενα παρομοιο σκηνικο και ξενερωσε η κοπελα ( ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ) ... την παρτουζα την κανεις για ολους και ξερεις οτι στη παρτουζα δεν εχει αγκαλιτσες φεγγαρακια λουλουδακι και λαβ στορυ ...εχει πουτσα και ξεσκισμα και γιαυτο το κανεις για να φας πουτσα αν θες αγκαλιτσα τοτε βρες εναν και κανε μπαλα...συγνωμη ειλικρινα για το ολο σκηνικο....
οι φώτο αυτής της κοπέλας είναι πραγματικές η μούφα???
έψαξα καμιά κατοσταριά σελίδες πριν...αλλά δεν βρήκα κάτι...όποιος ξέρει η έχει εμπειρία και θέλει ας πει....
α καλάαααααααααααααα..... μάγκες.... άκυρο.... το βρήκα μόνος μου.... έλεος ρε πούστη........
www.freelist.gr/ad.php?adId=21430&cityId=2&subcatId=65]http://www.freelist.gr/ad.php?adId=21430&cityId=2&subcatId=65[/url]
έχει επισκεφτεί κανείς?.. ξέρουμε τίποτα?