fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
σαν να λεμε γενοσημο..ερχεται αλλη κοπελα, β' διαλογης απομιμηση
σαν να λεμε γενοσημο..ερχεται αλλη κοπελα, β' διαλογης απομιμηση
μου στέλνει μήνυμα αυτή
και μετά από 1-2 μηνύματα μου λέει αν Φέλω σεξ
....και μου ζητάει 150 την ώρα
τώρα φταίω εγώ αν της πω να είναι 150 οι ώρες της;
κινέζικη κόπιασαν να λεμε γενοσημο..
αγορινα αν κ ειχα πει να μη ξαναγραψω για τη συγκεκριμενη αγγελια,πιστψε με ΔΕΝ θες να δεις τι θα σου ρθει....ειδα εγω κ ειχα εφιαλτες!!αγορακι ειναι εγχειρισμενο!!εχει κ στο μπαντου κ στο μαμπα αγγελια!κάνεις λάθος... εμπιστεύομαι τα συντρόφια...αλλά δυστυχώς όχι όλα... έχω μια black list με κάποιους μαλάκες, γνωστούς στους περισσότερους...που μόλις βλέπω το ψευδώνυμο τους ούτε καν μπαίνω στη διαδικασία να διαβάσω τι γράφουν...
και επίσης όπως έχουμε ξαναπεί οι κριτικές για τις κοπέλες είναι υποκειμενικές... πολλές φορές φταίμε και εμείς με τη συμπεριφορά μας για το πως θα περάσουμε με μια κοπέλα...για να βγάλω συμπέρασμα για τις υπηρεσίες πρέπει να διαβάσω τουλάχιστον από 3 άτομα κριτική και όχι μόνο από έναν... βέβαια δεν εννοώ για την εμφάνιση... αν κάποια είναι σαν γαμώ το σπίτι της, αρκεί και ένας....
ρε μάγκες για αυτή τη κοπέλα έχω διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες ότι οι φώτο είναι μούφα... για αυτό το λόγο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα... γιατί το γκομενάκι φαίνεται super...!!!....
το θέμα είναι ότι επιμένει πολύ όμως...και λέει πάντα σε όλες τις αγγελίες ότι είναι δικές της..και έχει και ολόκληρο album... ξέρει κανένας να μας πει σίγουρα τι παίζει???? μήπως κάποιος που δεν πέρασε καλά..ρίχνει λάσπη και χάνουμε το κορμί τσάμπα????
μου στέλνει μήνυμα αυτή
Μουφα οι φωτος 100%. Στην καλυτερη περιπτωση ερχεται μια Βουλγαρα που επαιζε παλιοτερα κ με δικες της φωτο. Να το λινκ.
Λεπτομερειες δεν ξερω (σερβις κλπ) γιατι την πηρε φιλαρακι κ δεν την κρατησε λογω ψευτικων φωτος αν κ η κοπελα ηταν ψιλοσυμπαθητικη.
Οποιος ξερει κατι παραπανω ας πει.
Θα μου επιτρέψεις να πω κάτι.Αν μίλησε με το γραφείο και του είπαν ότι θα του στείλουν την κοπέλα της φώτο και του έστειλαν άλλη (και σούπερ γκόμενα να ήταν) καλά έκανε και την έδιωξε! Πώς μπορούμε να βρίζουμε τα γραφεία από τη μία και από την άλλη να τα επιβραβεύουμε όταν συμπεριφέρονται έτσι?Καλησπέρα σε όλους. Αν και απέχω αρκετά τον τελευταίο καιρό, ας βοηθήσω κάποιους συναγωνιστές καθώς αυτά που ρωτάνε, είναι παλιά και έχουμε γνώση...
Για την κοπέλα και την αγγελία την πρώτη δεν ξέρω τίποτα, πέρα από το ότι γνώριζα και εγώ εκ των προτέρων και είχε αναφερθεί και παλιότερα ότι οι φωτό είναι μούφα. Σε περίπτωση που του έσκασε όμως η Victoria κακώς κατά την προσωπική μου πάντα άποψη την έδιωξε...
Η κοπέλα έπαιζε παλιά στο γραφείο της Δανάης μαζί με την Ania. Full πρόγραμμα, αλλά στα 100 +20, +20, +20, +20.... μπορώ να γράφω ακόμα.... Σου έβγαινε το full αν θυμάμαι καλά στο 200αρικο. Από την άλλη το test drive που είχα κάνει τότε, με άφησε πλήρως ικανοποιημένο. Αν, ξαναλέω αν είναι πράγματι αυτή, δουλεύει ως ανεξάρτητη και έχει ρίξει την τιμή σε κάτι λογικό με full service και χωρίς εξτραδάκια, ίσως και να έπρεπε να το ψάξω ξανά λίγο παραπάνω... ;)
Πεύκη φίλε...Κοντά στην αττική οδό...
Θα μου επιτρέψεις να πω κάτι.Αν μίλησε με το γραφείο και του είπαν ότι θα του στείλουν την κοπέλα της φώτο και του έστειλαν άλλη (και σούπερ γκόμενα να ήταν) καλά έκανε και την έδιωξε! Πώς μπορούμε να βρίζουμε τα γραφεία από τη μία και από την άλλη να τα επιβραβεύουμε όταν συμπεριφέρονται έτσι?
μου στέλνει μήνυμα αυτή
Γιατί τον όνομα κάτι μου λέει....
Εγώ θυμάμαι από το mamba, μια Maria-Maria,
Την είχε πάρει ο ath60, στις παλιές, καλές εποχές που συμμετείχε στο ανάλογο forum. Τον χάσαμε και αυτόν από την ενημέρωση...
αγορινα αν κ ειχα πει να μη ξαναγραψω για τη συγκεκριμενη αγγελια,πιστψε με ΔΕΝ θες να δεις τι θα σου ρθει....ειδα εγω κ ειχα εφιαλτες!!αγορακι ειναι εγχειρισμενο!!εχει κ στο μπαντου κ στο μαμπα αγγελια!
δεν τον χασαμε..
απλα τα μαλακισμενα που εχουν αποψη για ολα
προσπαθησαν να του την πουν
κ ξενερωσε
Δεν συμφωνώ ρε Ντίνο με την πρόταση "τα μαλακισμενα που εχουν αποψη για ολα" και το ξέρεις. Βέβαια πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.
επρεπε να το ειχες κανει ειδη.μου στέλνει μήνυμα αυτή