aouale
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 490
- Πόντοι
- 291
σωστος ο παιχτηςποσες φορες θα το πουμε οτι ειναι fake?
στις τελευταιες 20 σελιδες εχει γραφτει 100 φορες
και το γαμοτο ειναι οτι κανει και μπαμ
ασε που οπιος μπαινει σε τσοντοσαιτ θα την εχει δει στα διαφημιστικα του sex of facebook
αν δοκιμασεις ριξε καμια πληροφορια.μάλλον...ισως;;;
δεν ξερω να σου πω την αληθεια...γι αυτο ρωταω
ποσες φορες θα το πουμε οτι ειναι fake?
στις τελευταιες 20 σελιδες εχει γραφτει 100 φορες
και το γαμοτο ειναι οτι κανει και μπαμ
ασε που οπιος μπαινει σε τσοντοσαιτ θα την εχει δει στα διαφημιστικα του sex of facebook
δεν ειναι το ιδιο
Δυστυχως φιλε μου, για να μην μιλησουμε για κοινη λογικη (κανει μπαμ οτι ειναι ψευτικη) και χωρις tineye, ο καθενας με 7 ποστ που μπαινει εδω μεσα, με 5-6 ποστ, πεταει τη μαλακια του , γενικως ο,τι του ερχεται να ρωτησει , χωρις να μπει στον κοπο να διαβασει 10 σελιδες. Οχι παραπανω, 10. Εχω βαρεθει να κανω κλικ σε λινκ, και να βλεπω τα ιδια και τα ιδια, επειδη καποιος ρωτησε και ποσταρε το λινκ χωρις να μπει στον κοπο να το ψαξει.
δεν ειναι το ιδιο
για την πρωτη η συναγωνιστες εχουν πει
για το δευτερο νομιζω ειναι μι ατυπισα κατα πειραια μερια με τα σκυλια της να παιρνουν ματι.
αν κανω λαθος διορθωστε με
Η δεύτερη έχει δείξει και το πρόσωπο της μια φορά
http://[URL unfurl="true"]www.freelist.gr/pics/6/ep-tzoytzoyproytzoy-moy-0121141719-4733.jpg[/img[/URL]]
Για ενημέρωσε μας αν μιλήσεις.
[/quote]
δεν ειναι και κατι το τρομερο μπορω να πω
τα φώτα σας για κάποιο απο αυτα?
αν δοκιμασεις ριξε καμια πληροφορια.
Καλησπερα Παιδες...Που μπορω να βρω κριτικες για αυτην?
Συγνωμη για τον πολυτιμο χρονο που σπαταλησατε ρε μαγκες εστω κ για να μου την πειτε κ ενας απο εσας να απαντησει....αλλα χαλαρωστε λιγο σε μπουρδελοσαιτ γραφετε οχι στην καινη διαθηκη για να εχετε αυτο το υφος χιλιων καρδιναλιων μην τρελαθουμε τελειως.σαν εκεινες τις κακογαμημενες που ειναι στις πληροφοριες των δημοσιων υπηρεσιων κανετε....υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που τους εχω στειλει σε πμ για να τους λυσω καποιες αποριες που εχουν αν κ εφοσον ξερω χωρις να δημοσιευω στο φορουμ γι'αυτο αφηστε τις παπαριες περι νεου κ παλιου λες κ ειστε στρατοκαβλοι.Και κατι τελευταιο....οταν εδω περα εκτος απο τις βιζιτες γραφετε κ τι σκατα φαγατε χθες τι καλτσες φορεσατε αν πηγατε για καφε η για ποτο η οτι αλλη μαλακια σας κατεβει δεν σας φταινε μετα οι αλλοι που δεν καθονται να διαβαζουν 15 σελιδες για να δουν μιση παραγραφο που ειναι αυτο που τουσ ενδιαφερει!!!!!
ρε αρχηγε μας τη λες κανονικα ή μου φαινεταιΣυγνωμη για τον πολυτιμο χρονο που σπαταλησατε ρε μαγκες εστω κ για να μου την πειτε κ ενας απο εσας να απαντησει....αλλα χαλαρωστε λιγο σε μπουρδελοσαιτ γραφετε οχι στην καινη διαθηκη για να εχετε αυτο το υφος χιλιων καρδιναλιων μην τρελαθουμε τελειως.σαν εκεινες τις κακογαμημενες που ειναι στις πληροφοριες των δημοσιων υπηρεσιων κανετε....υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που τους εχω στειλει σε πμ για να τους λυσω καποιες αποριες που εχουν αν κ εφοσον ξερω χωρις να δημοσιευω στο φορουμ γι'αυτο αφηστε τις παπαριες περι νεου κ παλιου λες κ ειστε στρατοκαβλοι.Και κατι τελευταιο....οταν εδω περα εκτος απο τις βιζιτες γραφετε κ τι σκατα φαγατε χθες τι καλτσες φορεσατε αν πηγατε για καφε η για ποτο η οτι αλλη μαλακια σας κατεβει δεν σας φταινε μετα οι αλλοι που δεν καθονται να διαβαζουν 15 σελιδες για να δουν μιση παραγραφο που ειναι αυτο που τουσ ενδιαφερει!!!!!
Συγνωμη για τον πολυτιμο χρονο που σπαταλησατε ρε μαγκες εστω κ για να μου την πειτε κ ενας απο εσας να απαντησει....αλλα χαλαρωστε λιγο σε μπουρδελοσαιτ γραφετε οχι στην καινη διαθηκη για να εχετε αυτο το υφος χιλιων καρδιναλιων μην τρελαθουμε τελειως.σαν εκεινες τις κακογαμημενες που ειναι στις πληροφοριες των δημοσιων υπηρεσιων κανετε....υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που τους εχω στειλει σε πμ για να τους λυσω καποιες αποριες που εχουν αν κ εφοσον ξερω χωρις να δημοσιευω στο φορουμ γι'αυτο αφηστε τις παπαριες περι νεου κ παλιου λες κ ειστε στρατοκαβλοι.Και κατι τελευταιο....οταν εδω περα εκτος απο τις βιζιτες γραφετε κ τι σκατα φαγατε χθες τι καλτσες φορεσατε αν πηγατε για καφε η για ποτο η οτι αλλη μαλακια σας κατεβει δεν σας φταινε μετα οι αλλοι που δεν καθονται να διαβαζουν 15 σελιδες για να δουν μιση παραγραφο που ειναι αυτο που τουσ ενδιαφερει!!!!!
ξερει κανεις κατι καλο για Μυκονο θα ειμαι το επομενο 10ημερο