heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 305
- Πόντοι
- 296
σε κοβω για κασκαντερ
Μπα. Ίσως την φωνάξω και αν αποκλίνει των φωτό, την αποστέλλω.
σε κοβω για κασκαντερ
καλησπερα ,μπορω να εχω καποιο λινκ η τηλ. για την χριστινα ? ευχαριστωΚαλημέρα, νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Εγώ την έχω πάρει δύο ή τρεις φορές, καλή δεν λέω, αλλά όχι και έτσι. Βεβαίως, είναι και ζήτημα χημείας, αλλά τόσο πολύ........?
Ευχαριστώ, εάν είναι τέτοια κορμάρα, ακούγεται ευκαιρία. Επειδή, όμως, ο τζάμπας πέθανε εδώ και ικανό χρονικό διάστημα, μούφα μυρίζει η δουλειά. Για να δούμε.
Μήπως τις των συναγωνιστών γνωρίζει επ' αυτού?:
Σημ. Το tineye την αποδίδει καθαρά και άσπιλο.
Καταρχήν thanks για την ενημέρωση , και μερικά σχόλια από μένα:Η κυρια, που απαντησε στο τηλεφωνο, μου ειπε τα εξεις, 29 ετων με ωραιο σωμα και μεγαλα βυζια, ξανθια, 1,60 υψος, 48 κιλα, 1 ωρα με μια εκτονωση 80 +20 η δευτερη και + 20 το πρωκτικο !!!
Αυτα τα ολιγα, απο εμενα !!!
Αν κανενας δοκιμασει, να μας το πει, για να ξερουμε !!!
Καταρχήν thanks για την ενημέρωση , και μερικά σχόλια από μένα:
(1) Για μένα δεν έχει "Βυζάρες" που γράφει, αν και δείχνουν πάρα πολύ ωραίες στις φωτό.
(2) Η ταπεινή μου εμπειρία λέει ότι οι πιθανότητες μια 29χρονή να έχει τέτοια στήθη είναι 1 στα χίλια, άρα απίθανο! Τουτέστιν μας κοροϊδεύει η κυρία.
(3) Δηλωμένη ηλικία 29 χρονών σημαίνει τουλάχιστον 35 στην αγορά των cg...
(4) Οι τιμές για 30άρα είναι αρκετά ακριβές (έρχεται για 2 εκτ + ξεν περίπου 130 ευρώ για ένα νορμάλ πακέτο 1 ώρας), προσωπικά για 35άρα δεν τα έδινα με τίποτα, για την πραγματική κοπέλα στις φωτό (αν την βρούμε) ίσως...
(5) 1,60..δηλαδη το πολυ 1,57
το βυζι αρτιφισιελ παντως
αυτο εδω 1.60, με τιποτα
αυτο εδω 1.60, με τιποτα
Η πρωτη εχει δικο της χωρο στην καλιθεα και παιρνει 100ευρω και κουλουρι. Η δευτερη πρεπει να ειναι η νοτα.
ανωμαλε παλι παρον ???? επετρεψε ο γιατρος να βγεις απο την τρυπα ??????????(5) 1,60..δηλαδη το πολυ 1,57
καμια φορα ο...ερως εκδηλωνεται με..κοντρα...ανωμαλε παλι παρον ???? επετρεψε ο γιατρος να βγεις απο την τρυπα ??????????
γραφεια αδερφε ..εκτος απ την γαβριελα στο τελος..
τα φώτα σας για κάποιο απο αυτα?