Καλησπέρα στους φιλτάτους!
Κύριοι θα ήθελα να ρωτήσω για αυτή εδώ ονόματι Αρτεμις πόσα παίρνει;Αν πηγαινει σε χοτέλ;
και γι'αυτές τις δύο παρακάτω τι παίζει;;;
Ευχαριστώ.
100 η πρωτη....αλλα εκτιμω πως κατεβαινει πλεον...
για το ντουετο δεν ξερω...
Καλησπέρα στους φιλτάτους!
Κύριοι θα ήθελα να ρωτήσω για αυτή εδώ ονόματι Αρτεμις πόσα παίρνει;Αν πηγαινει σε χοτέλ;
Ευχαριστώ.
για το ντουετο διαβασα απο συναγωνιστη οτι ειναι καπου στο πειραια (μαλλον δικος τους χωρος) και οτι ειναι συμπαθητικα.Καλησπέρα στους φιλτάτους!
Ευχαριστώ.
100 η πρωτη....αλλα εκτιμω πως κατεβαινει πλεον...
για το ντουετο δεν ξερω...
α
μην το ξεχασω να το αναφερω.
εχω πεσει θυμα στο παρελθον λογο ηλιθιοτητας και επειδη δεν ημουν υποψιασμενος.
η φωτογραφια ειχε απλα τρελλο photoshop και οτχν ειδα την κοπελα ηταν αρκετα διαφορετικη απο τη φωτογραφια αλλα η ιδια.
οκ αυτο.
αλλα μου τη δινει που στις αγγελιες βαζουν κατι απιστευτους μουναρους και πιστευουν οτι θα ψαρεψουν κοροιδα παο τη φωτο.
ασε η αγγελια επεσε
Δεν μου λέτε ρε παλικάρια, αν ξέρετε, για την συγκεκριμένη ποιο νούμερο πρέπει να κόψω από το τηλέφωνο; (νούμερο με 11 ψηφία δεεεεεννννννν....)
αυτη η διευκοληνση τους ομως βαζει πολλους απο εμας σε μια μαλακισμενη διαδικασια να χανουμε τα ωραια μας λεφτακια για κατι που δεν αξιζειαπο το να φωτογραφησουν τις κοπελες....που τις περισσοτερες φορες ειναι σαν αναποδα γαμωτα... βαζουν τισ πορνοσταρ και ησυχαζουν.... ασε που τα κοριτσια τα αλλαζουν συχνα...οποτε...
ασε η αγγελια επεσε
ε βαλε λινκ να δουμεκαι ξαναμπήκε